Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy można od nerwicy dostać schizofrenii lub psychozy?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
bartekf
Zarejestrowany Użytkownik

1 maja 2017, o 17:35

A no i jeszcze czy ktoś może mi odpowiedzieć na to bo to też mnie męczy jak mam te stany.

Zaczynam zauważać dziwne rzeczy. Ostatnio z kim sie nie spotkam to ma jakiś problem: moja koleżanka depresja, mój znajomy schizofrenia dwubiegunowa, mój inny kolega depresja
moja koleżanka nagle zwierzyła mi sie, że kiedyś chciałą sie zabić i zjadła 100 psychotropów jakichś tam.

Głównie gdzie nie pójde albo co nie oglądam albo z kim nie gadam to zawsze są jakieś ,,znaki'' np coś gadają o śmierci, narkotykach, trumnie, chorobach psychicznych itp itd

czasami taki totalny ABSURD i nieogar - dlateg nie wiem co o tym myślec

mam kanał na yotubie i gram w gry i zacząłem właśnie nową gre. No i patrze w wyszukiwarce nowe filmiki z tą grą i widze film i tytuł i gościu mowi : ,,DOSTAJE SCHIZOFRENII '' - nie grajcie w to jesli macie lęki albo depresję.

Czemu akurat takie rzeczy sie dzieją czy je widze i wyłapuje jak mam te ,,stany''?
ODPOWIEDZ