Stary tu każdy walczy z własnymi słabościami, doskonale wiemy że jest Ci ciężko, ale uwierz mi że inni mają tak samo. Jeżeli masz tyle wątpliwości to czemu nie umówisz się z victorem albo divinem na konsultacje skype? Naprawdę oni znają się na rzeczy, wiem bo sam korzystam. Może będą w stanie Ci pomóc i wszystko wyjaśnić. Problemem jest u Ciebie jest to, że samo sprawdzanie stało się dla Ciebie natręctwem i wprowadza Cię w lęk. Ty już się nie boisz wychodzić do sklepu czy coś w tym stylu. Ty chcesz się non stop kontrolować. Najlepszym rozwiązaniem będzie to, żebyś zachowywał się tak jak przed zaburzeniem. Niech pierwsza myśl będzię Twoją ostatnią i nie zadawaj sobie pytań czy może zrobić inaczej. Masz sobie mówić robię tak i już! Na Twoim miejscu skonsultowałbym się z Victorem albo Hewadem. Biorąc pod uwagę ile biorą pieniędzy psychologowie a ile chłopaki to naprawde się opłaca. No i ten gość potrafi słuchać i doradzić. Poprowadzi Cię za ręke przez nerwice i nigdy nie skreśli.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
czy natręty to ZAWSZE iluzja?
- boniasky
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Wiesz może jak się z nimi umówić? Bo mi nie odpisuje na priv. ..boniasky pisze: ↑17 stycznia 2019, o 12:23Stary tu każdy walczy z własnymi słabościami, doskonale wiemy że jest Ci ciężko, ale uwierz mi że inni mają tak samo. Jeżeli masz tyle wątpliwości to czemu nie umówisz się z victorem albo divinem na konsultacje skype? Naprawdę oni znają się na rzeczy, wiem bo sam korzystam. Może będą w stanie Ci pomóc i wszystko wyjaśnić. Problemem jest u Ciebie jest to, że samo sprawdzanie stało się dla Ciebie natręctwem i wprowadza Cię w lęk. Ty już się nie boisz wychodzić do sklepu czy coś w tym stylu. Ty chcesz się non stop kontrolować. Najlepszym rozwiązaniem będzie to, żebyś zachowywał się tak jak przed zaburzeniem. Niech pierwsza myśl będzię Twoją ostatnią i nie zadawaj sobie pytań czy może zrobić inaczej. Masz sobie mówić robię tak i już! Na Twoim miejscu skonsultowałbym się z Victorem albo Hewadem. Biorąc pod uwagę ile biorą pieniędzy psychologowie a ile chłopaki to naprawde się opłaca. No i ten gość potrafi słuchać i doradzić. Poprowadzi Cię za ręke przez nerwice i nigdy nie skreśli.
Przyda mi się na pewno taka rozmowa tym bardziej że dosłownie każdaczynność przynosi lęk- jem jogurt i nie wiem czy zkssx do końca i mnóstwo myśli i lęk. Mam wejść na czas i milion myśli i lęk xd jak się z nimi kontaktowales .?
Reap what you sow!
- boniasky
Prowadzi swoją stronę internetową gdzie jest formularz zgłoszeniowy. Aaa i pamiętaj, że to nie jest cudotwórca i że po rozmowie wszystko zniknie jak ręką odjął. Ale może pomoże Ci walczyć z tym. Na początku powinieneś zrozumieć, że ta kontrola wynika z tego, że nie akceptujesz pojawiania się lęku. Musisz zrozumieć, że kotrola ta wynika z zaburzenia i żeby z tego wyjść musisz sobie powtarzać, że pojawiają się takie myśli bo jestem zaburzony. Ciężka walka, bo ja zmagam się z czymś podobnym, ale spokojnie można to ogarnąć tylko potrzeba czasu i zrozumienia. Kontrolujesz bo jesteś w lęku, żeby z tego wyjść trzeba pozbyć się lęku i wpływać na stan emocjonalny.whyisthat pisze: ↑17 stycznia 2019, o 13:44Wiesz może jak się z nimi umówić? Bo mi nie odpisuje na priv. ..boniasky pisze: ↑17 stycznia 2019, o 12:23Stary tu każdy walczy z własnymi słabościami, doskonale wiemy że jest Ci ciężko, ale uwierz mi że inni mają tak samo. Jeżeli masz tyle wątpliwości to czemu nie umówisz się z victorem albo divinem na konsultacje skype? Naprawdę oni znają się na rzeczy, wiem bo sam korzystam. Może będą w stanie Ci pomóc i wszystko wyjaśnić. Problemem jest u Ciebie jest to, że samo sprawdzanie stało się dla Ciebie natręctwem i wprowadza Cię w lęk. Ty już się nie boisz wychodzić do sklepu czy coś w tym stylu. Ty chcesz się non stop kontrolować. Najlepszym rozwiązaniem będzie to, żebyś zachowywał się tak jak przed zaburzeniem. Niech pierwsza myśl będzię Twoją ostatnią i nie zadawaj sobie pytań czy może zrobić inaczej. Masz sobie mówić robię tak i już! Na Twoim miejscu skonsultowałbym się z Victorem albo Hewadem. Biorąc pod uwagę ile biorą pieniędzy psychologowie a ile chłopaki to naprawde się opłaca. No i ten gość potrafi słuchać i doradzić. Poprowadzi Cię za ręke przez nerwice i nigdy nie skreśli.
Przyda mi się na pewno taka rozmowa tym bardziej że dosłownie każdaczynność przynosi lęk- jem jogurt i nie wiem czy zkssx do końca i mnóstwo myśli i lęk. Mam wejść na czas i milion myśli i lęk xd jak się z nimi kontaktowales .?
-
Ogarniamboniasky pisze: ↑17 stycznia 2019, o 15:28Prowadzi swoją stronę internetową gdzie jest formularz zgłoszeniowy. Aaa i pamiętaj, że to nie jest cudotwórca i że po rozmowie wszystko zniknie jak ręką odjął. Ale może pomoże Ci walczyć z tym. Na początku powinieneś zrozumieć, że ta kontrola wynika z tego, że nie akceptujesz pojawiania się lęku. Musisz zrozumieć, że kotrola ta wynika z zaburzenia i żeby z tego wyjść musisz sobie powtarzać, że pojawiają się takie myśli bo jestem zaburzony. Ciężka walka, bo ja zmagam się z czymś podobnym, ale spokojnie można to ogarnąć tylko potrzeba czasu i zrozumienia. Kontrolujesz bo jesteś w lęku, żeby z tego wyjść trzeba pozbyć się lęku i wpływać na stan emocjonalny.whyisthat pisze: ↑17 stycznia 2019, o 13:44Wiesz może jak się z nimi umówić? Bo mi nie odpisuje na priv. ..boniasky pisze: ↑17 stycznia 2019, o 12:23
Stary tu każdy walczy z własnymi słabościami, doskonale wiemy że jest Ci ciężko, ale uwierz mi że inni mają tak samo. Jeżeli masz tyle wątpliwości to czemu nie umówisz się z victorem albo divinem na konsultacje skype? Naprawdę oni znają się na rzeczy, wiem bo sam korzystam. Może będą w stanie Ci pomóc i wszystko wyjaśnić. Problemem jest u Ciebie jest to, że samo sprawdzanie stało się dla Ciebie natręctwem i wprowadza Cię w lęk. Ty już się nie boisz wychodzić do sklepu czy coś w tym stylu. Ty chcesz się non stop kontrolować. Najlepszym rozwiązaniem będzie to, żebyś zachowywał się tak jak przed zaburzeniem. Niech pierwsza myśl będzię Twoją ostatnią i nie zadawaj sobie pytań czy może zrobić inaczej. Masz sobie mówić robię tak i już! Na Twoim miejscu skonsultowałbym się z Victorem albo Hewadem. Biorąc pod uwagę ile biorą pieniędzy psychologowie a ile chłopaki to naprawde się opłaca. No i ten gość potrafi słuchać i doradzić. Poprowadzi Cię za ręke przez nerwice i nigdy nie skreśli.

To jest takie dziwne strasznie. Strach przed tym że uwierzę w te myśli.
Reap what you sow!
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Miałem bardzo podobnie, mnie Wiktor doradził abym przez jakiś czas stosował się w takich sprawach życiowych typu zjedzenie monte brał po prostu pierwszą opcję, a analizie mówił że mam ją gdzieś.whyisthat pisze: ↑17 stycznia 2019, o 16:21Ogarniamboniasky pisze: ↑17 stycznia 2019, o 15:28Prowadzi swoją stronę internetową gdzie jest formularz zgłoszeniowy. Aaa i pamiętaj, że to nie jest cudotwórca i że po rozmowie wszystko zniknie jak ręką odjął. Ale może pomoże Ci walczyć z tym. Na początku powinieneś zrozumieć, że ta kontrola wynika z tego, że nie akceptujesz pojawiania się lęku. Musisz zrozumieć, że kotrola ta wynika z zaburzenia i żeby z tego wyjść musisz sobie powtarzać, że pojawiają się takie myśli bo jestem zaburzony. Ciężka walka, bo ja zmagam się z czymś podobnym, ale spokojnie można to ogarnąć tylko potrzeba czasu i zrozumienia. Kontrolujesz bo jesteś w lęku, żeby z tego wyjść trzeba pozbyć się lęku i wpływać na stan emocjonalny.whyisthat pisze: ↑17 stycznia 2019, o 13:44
Wiesz może jak się z nimi umówić? Bo mi nie odpisuje na priv. ..
Przyda mi się na pewno taka rozmowa tym bardziej że dosłownie każdaczynność przynosi lęk- jem jogurt i nie wiem czy zkssx do końca i mnóstwo myśli i lęk. Mam wejść na czas i milion myśli i lęk xd jak się z nimi kontaktowales .?tzn teorie znam heh chodzi o to że jest ciężko tak żyć sam wiesz . Gdzie nawet za przeproszeniem pójście do kubka wyzwala lęk xd czy jedzieni3 - jem MONTE i myśli że za dużo jem albo że za mało jem.xd jak jest myśl którą mówi żeby nie jest to myślę o tym żeby jesc i na odwrót i robie i tak co chce.
To jest takie dziwne strasznie. Strach przed tym że uwierzę w te myśli.
Strasznie trudno na początku to szło ale teraz jest duża poprawa. Jak utniesz analizy to się koło nie nakręca. Mnie zaraz przychodziły myśli że no dobra a jak robię coś wbrew sobie i tak dalej to miałem dialog lepiej wbrew sobie a wyjść z nerwicy. Spróbuj po jakiś 12 tygodniach widać pierwsze zmiany