Nie nie zamierzam

a co do głodu miałem ten objaw na samym początku jak mnie to złapało też jadłem jadłem i pomimo to było ciągłe ssanie w żołądku ale przeszło jakoś samo na samym początku tej nerwicy zdażyło mi się mieć sobotę i niedziele zdrową to pamiętam wiecie tak jak jesteśmy w takim stanie że lęki ataki paniki ciągłą apatia i nagle zdarzył mi się zdrowy weekend wszystkie objawy mineły to były ostatnie dni normalności

i od tamtej pory ciągła męka jeszcze ten cholerny refluks chociaż lekarz mi powiedział że mi się cofnął ale czasem czuje jak mi podchodzi ten kwas pod żebra raz mi tak podszedł że nie dałem rady usiąść tak piekło i jeszcze te takie głupie uczucie wybuchu które zabiera powietrze.
-- 15 grudnia 2015, o 15:16 --
Witam mam pytanie jeszcze o objawy chociaż one pewnie będą skierowane do refluksowców bo podejrzewam że to refluks je powoduje a zgaduje że na tym forum jest pełno ludzi z reflukami ibsami i innymi chorobami związannymi z układem pokarmowym.Chodzi mi o to czy macie takie jakby wybuchy na linii żołądek przełyk które na chwile tak jakby zabierały wam powietrze i czy macie czasem takie uczucie podejścia kwasów pod mostek który powoduje takie ostre pieczenie raz jak mnie złapało to nie mogłem usiąść jak się podnosiłem to czułem jak uderza mi ten kwas w żebra oczywiście jako że mam nerwice to od razu pojawia się przy tym lęk.
-- 16 grudnia 2015, o 20:01 --
Witam ale strzeliłem gafe obejrzałem dzisiaj mecz polska rosja w ręczną kobiet i teraz męczą mnie duszności gula w gardle oczywiście lęk że się uduszę przeklęta nerwica.
-- 18 grudnia 2015, o 21:43 --
O rany przed chwilą miałem biegunke wy tez podczas zwyklej biegunce macie chęć dzwonić na pogotowie????