Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to też są egzystenty ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio borykam sie z myslmi natretnymi rzecz w tym ze mam mysl np ,,jak to jest ze istnieje taki okres jak dziecinstwo?,, od tego czasu dzieci sa dla mnie mega nie naturalne.mam mysl typu ,,czemu sa drzewa,, i nagle one tez robia sie mega nienaturalne i zaczynam sie ich bac.I nagle mysli czy ja zyje itp.To jest normalne w Dd?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak to jest normalne w tym stanie. Sam wywnioskój czytając swój post ze to wszystko zaczyna się od myśli a reszta tylko je nakręca. Nie zadręczaj się tymi myślami tylko na nie wpływaj. Coś podpowiada ci ze mimo zaburzenia wiesz co jest dobre a co złe to właśnie twoja świadomość i to nią musisz zmieniać myśli a reszta sama się unormuje
Nieważne jak mocno udezasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu!!! :hercio: