Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

czy możecie mi pomóc?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
VioOoOla
Zarejestrowany Użytkownik

8 października 2014, o 19:35

Witajcie;) czy moglibyscie mi pomóc? otóż, zrobiłam badania morfologie ob i mocz, czy te badania mówią mi ze jestem zdrowa? Czy mozna przez to wykryć czy jestem jakoś poważnie chora? Wiem, ze to mogą być objawy nerwicy, ale potrzebuje żeby ktoś mną potelepal i powiedział ze wszystko u mnie jest ok, ze jestem zdrowa. Buziaki i z góry dziękuję;)
Awatar użytkownika
N-e-r-w-u-s
Odburzony Wolontariusz Forum

8 października 2014, o 19:37

Ob by pokazało gdybyś miała jakiś stan zapalny w organizmie zas morfologia też by Ci wiele pokazala płytki krwi jakie masz i te inne, aczkolwiek mocz czy masz nerki zdrowe i inne :D Jesli beda te badania ok nie szukaj chorób :) bo zazwyczaj lekarza dają na początek taki zestaw a gdyby bylo cos nie tak dają dalszą diagonostykę.
;witajka W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem ;)
ODPOWIEDZ