Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to atak lęku?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zdarza mi się takie coś: leżę sobie spokojnie aż tu nagle chwyta mnie niesamowity stres. Robi mi się gorąco i do końca nie wiem co się ze mną dzieje. Później boli mnie z tyłu głowa. Co mo mogło być? Czyżby atak nerwicy?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Owszem moze to byc napad lęku. reakcja-walcz-badz-uciekaj-czym-jest-ne ... i-t46.html poczytaj sobie. Do tego zrob sobie badania zebys mogl byc pewien ze to od nerwicy. Takie proste badania jak kerw i badanie tarczycy przez krew
atak paniki tak wyglada jestes sobie spokojny i nagle buhhhh
atak paniki tak wyglada jestes sobie spokojny i nagle buhhhh
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- ddd
tak mozliwy jest lekki atak i chwilowy, mocny i chwilowy, mocny i dlugi i tak samo jest mozliwe miec lek i objawy przez cale 24 godziny na dobe
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- ddd
tak masz wrazenie ze nie wiesz co sie wokolo dzieje i panike. to tez objaw. poczytaj troche posty innych i zobacz ze taki objaw to ma bez mala kazdy.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
- ddd
spoko kolego
nie wpadaj w panike tak od razu z kazdego powodu
bedzie ci latwiej z tego syfilisu zdrowiec

(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanko. Bo zauważyłem pewną powtarzalność. Bo u mnie to tak wygląda : Gromadzi mi się jaby lęk oraz natrętne myśli aż nagle to wszystko uchodzi w formie silnego lęku i jestem tak jakby wypłoszony przez jakieś 5 min po tym, że nie wiem co się dzieje, nie mogę zebrać myśli, sklecić zdania. Po prostu dziwnie się czuję. Czy to normalne?
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Sluchaj jesli chcesz myslec o takim pewlnym wyzdrowieniu, nie mozesz sie tak kazdym objawe przejmowac. Normalne ze podczas leku ma sie zpieprzona kochanienki i pamiec i koncentracje. Do tego stopnia ze mozna miec problemy z ulozeniem zdania czy w polowie zdania sie zgubic bo nie pamieta sie o czym sie mowilo. Dobrze to znam z dawniejszych czasow 
Zaczynalam cos mowic i po 2 3 wyrazach cisza a ja nie pamietam co w ogole mialam powiedziec. Zawsze to konczylo sie narastaniem leku bo panikowalam ze mi sie cos robi zlego.

Zaczynalam cos mowic i po 2 3 wyrazach cisza a ja nie pamietam co w ogole mialam powiedziec. Zawsze to konczylo sie narastaniem leku bo panikowalam ze mi sie cos robi zlego.