Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

cześć w końcu się zdecydowałem dołączyć

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Pablo89
Zarejestrowany Użytkownik

4 sierpnia 2018, o 20:56

Cześć :D chciałem się przedstawić jestem Paweł mam 28 lat na nerwice choruję od 1,5 roku od 6 miesięcy jestem tego świadomy i zacząłem chodzić na terapię poznawczo-behawioralną bywa różnie...... w lutym kiedy zdecydowałem się na pójście do psychiatry miałem dwa ataki paniki i jedną wizytę na pogotowiu. przez długi czas szukałem wyjaśnienia moich dziwnych objawów związanych z brakiem pamięci i koncentracji, bólami głowy problemów z ostrością widzenia "dziwnym" biciem serca itp itd.... był to dla mnie ciężki okres bo wydałem na badania i diagnozę 2000 zł ( prawie całą miesięczną pensje ) badania jednak wykazały że jestem okazem zdrowia. , mało tego lekarze słysząc, że biegam po 10-15 km co drugi dzień twierdzili że coś symuluje bo jak ktoś z taką kondycją może być chory???

Walczę z tym gów..m i nie zamierzam się poddać, czasem upadam ale ale zawsze się podnoszę.......

Tyle na sam początek, dzięki za to forum nagrania i czytanie dają mi wiarę że nie jestem sam

Pozdro
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

4 sierpnia 2018, o 20:59

Witaj Paweł, miło, że do nas dołączyłeś! Nie daj się, nie pokona Cię żadna nerwica i jeszcze jej pokażesz :friend:
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
Patro1995

4 sierpnia 2018, o 21:01

Wspólnie damy rade :D
usunietenaprosbe
Gość

4 sierpnia 2018, o 21:05

Pablo89 pisze:
4 sierpnia 2018, o 20:56
Cześć :D chciałem się przedstawić jestem Paweł mam 28 lat na nerwice choruję od 1,5 roku od 6 miesięcy jestem tego świadomy i zacząłem chodzić na terapię poznawczo-behawioralną bywa różnie...... w lutym kiedy zdecydowałem się na pójście do psychiatry miałem dwa ataki paniki i jedną wizytę na pogotowiu. przez długi czas szukałem wyjaśnienia moich dziwnych objawów związanych z brakiem pamięci i koncentracji, bólami głowy problemów z ostrością widzenia "dziwnym" biciem serca itp itd.... był to dla mnie ciężki okres bo wydałem na badania i diagnozę 2000 zł ( prawie całą miesięczną pensje ) badania jednak wykazały że jestem okazem zdrowia. , mało tego lekarze słysząc, że biegam po 10-15 km co drugi dzień twierdzili że coś symuluje bo jak ktoś z taką kondycją może być chory???

Walczę z tym gów..m i nie zamierzam się poddać, czasem upadam ale ale zawsze się podnoszę.......

Tyle na sam początek, dzięki za to forum nagrania i czytanie dają mi wiarę że nie jestem sam

Pozdro

Cześć! Super, że już jesteś świadomy i ruszyłeś na terapię. Świetne podejście, to nie sprint, a maraton z tą nerwicą. Trafiłeś w dobre miejsce :)
Awatar użytkownika
Mechjar
Odburzony i pomocny użytkownik

4 sierpnia 2018, o 21:07

Witamy :D Mam nadzieje, że szybko uporasz się z nerwicą. Powodzenia
Pablo89

6 sierpnia 2018, o 15:17

dzięki za przyjęcie, przed rokiem nigdy bym się nie spodziewał że może mi się coś takiego przytrafić, a jednak trafiłem tu i cieszę się że trafiłem na to Forum bo logicznie piszecie i dajecie siłę i wiarę ,że to gów.o da się sprzątnąć :D
maartini
Odburzony i pomocny użytkownik

6 sierpnia 2018, o 16:29

Jasne, że się da :) Masz fajne nastawienie, więc napewno dasz sobie radę
to co czyni nas wrażliwymi - czyni nas pięknymi
ola8423

6 sierpnia 2018, o 17:32

katarzynka pisze:
Witaj Paweł, miło, że do nas dołączyłeś! Nie daj się, nie pokona Cię żadna nerwica i jeszcze jej pokażesz :friend:
Kasia, w gorszych chwilach mów sobie właśnie te słowa, które powiedziałaś koledze :)
Awatar użytkownika
katarzynka

6 sierpnia 2018, o 19:06

ola8423 pisze:
6 sierpnia 2018, o 17:32
katarzynka pisze:
Kasia, w gorszych chwilach mów sobie właśnie te słowa, które powiedziałaś koledze :)
Dziękuję Olu, potrzebne mi teraz takie słowa :lov:
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
Iwona29

8 sierpnia 2018, o 17:40

Cześć Paweł.
Masz rację walcz i nie poddawaj się.Najgorsze to olać sprawę i ulec nerwie.

Powodzenia :friend:
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
ODPOWIEDZ