Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
Pablo89
- Zarejestrowany Użytkownik
4 sierpnia 2018, o 20:56
Cześć

chciałem się przedstawić jestem Paweł mam 28 lat na nerwice choruję od 1,5 roku od 6 miesięcy jestem tego świadomy i zacząłem chodzić na terapię poznawczo-behawioralną bywa różnie...... w lutym kiedy zdecydowałem się na pójście do psychiatry miałem dwa ataki paniki i jedną wizytę na pogotowiu. przez długi czas szukałem wyjaśnienia moich dziwnych objawów związanych z brakiem pamięci i koncentracji, bólami głowy problemów z ostrością widzenia "dziwnym" biciem serca itp itd.... był to dla mnie ciężki okres bo wydałem na badania i diagnozę 2000 zł ( prawie całą miesięczną pensje ) badania jednak wykazały że jestem okazem zdrowia. , mało tego lekarze słysząc, że biegam po 10-15 km co drugi dzień twierdzili że coś symuluje bo jak ktoś z taką kondycją może być chory???
Walczę z tym gów..m i nie zamierzam się poddać, czasem upadam ale ale zawsze się podnoszę.......
Tyle na sam początek, dzięki za to forum nagrania i czytanie dają mi wiarę że nie jestem sam
Pozdro
-
katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
4 sierpnia 2018, o 20:59
Witaj Paweł, miło, że do nas dołączyłeś! Nie daj się, nie pokona Cię żadna nerwica i jeszcze jej pokażesz

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Patro1995
-
usunietenaprosbe
- Gość
4 sierpnia 2018, o 21:05
Pablo89 pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:56
Cześć

chciałem się przedstawić jestem Paweł mam 28 lat na nerwice choruję od 1,5 roku od 6 miesięcy jestem tego świadomy i zacząłem chodzić na terapię poznawczo-behawioralną bywa różnie...... w lutym kiedy zdecydowałem się na pójście do psychiatry miałem dwa ataki paniki i jedną wizytę na pogotowiu. przez długi czas szukałem wyjaśnienia moich dziwnych objawów związanych z brakiem pamięci i koncentracji, bólami głowy problemów z ostrością widzenia "dziwnym" biciem serca itp itd.... był to dla mnie ciężki okres bo wydałem na badania i diagnozę 2000 zł ( prawie całą miesięczną pensje ) badania jednak wykazały że jestem okazem zdrowia. , mało tego lekarze słysząc, że biegam po 10-15 km co drugi dzień twierdzili że coś symuluje bo jak ktoś z taką kondycją może być chory???
Walczę z tym gów..m i nie zamierzam się poddać, czasem upadam ale ale zawsze się podnoszę.......
Tyle na sam początek, dzięki za to forum nagrania i czytanie dają mi wiarę że nie jestem sam
Pozdro
Cześć! Super, że już jesteś świadomy i ruszyłeś na terapię. Świetne podejście, to nie sprint, a maraton z tą nerwicą. Trafiłeś w dobre miejsce

-
Mechjar
- Odburzony i pomocny użytkownik
4 sierpnia 2018, o 21:07
Witamy

Mam nadzieje, że szybko uporasz się z nerwicą. Powodzenia
-
Pablo89
6 sierpnia 2018, o 15:17
dzięki za przyjęcie, przed rokiem nigdy bym się nie spodziewał że może mi się coś takiego przytrafić, a jednak trafiłem tu i cieszę się że trafiłem na to Forum bo logicznie piszecie i dajecie siłę i wiarę ,że to gów.o da się sprzątnąć

-
maartini
- Odburzony i pomocny użytkownik
6 sierpnia 2018, o 16:29
Jasne, że się da

Masz fajne nastawienie, więc napewno dasz sobie radę
to co czyni nas wrażliwymi - czyni nas pięknymi
-
ola8423
6 sierpnia 2018, o 17:32
katarzynka pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:59
Witaj Paweł, miło, że do nas dołączyłeś! Nie daj się, nie pokona Cię żadna nerwica i jeszcze jej pokażesz
Kasia, w gorszych chwilach mów sobie właśnie te słowa, które powiedziałaś koledze

-
katarzynka
6 sierpnia 2018, o 19:06
ola8423 pisze: ↑6 sierpnia 2018, o 17:32
katarzynka pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:59
Kasia, w gorszych chwilach mów sobie właśnie te słowa, które powiedziałaś koledze
Dziękuję Olu, potrzebne mi teraz takie słowa

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Iwona29
8 sierpnia 2018, o 17:40
Cześć Paweł.
Masz rację walcz i nie poddawaj się.Najgorsze to olać sprawę i ulec nerwie.
Powodzenia

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz

Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"

✌