Czesc od jakichs 4 niesiecy mam nerwice ostatnio wszystko bylo w porzadku
Ale teraz bardzi boje sie ze mam depresje gdyz boje sie ze sie zabije , caly czas lexe w lozku oprocz chodzenka do szkoly I na treningi I w weekend do dziewczyby to keze w lozku I czasem jest dobrze jest luz grams GRE a czasem przyjdzie mi mysl hej js tylko lexe mam depresje na bank popelnie samobojstwo Wogole to co robie nie ma sensu po co to ribie I odrazu Lek I smutek
Nie wiem czy to nerwica czy depresja
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cześć
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Nerwica, skocz do dobrego specjalisty, aby ja potwierdzil, prosze i wroc do nas! Pomozemy Ci !Mazurek16 pisze:Czesc od jakichs 4 niesiecy mam nerwice ostatnio wszystko bylo w porzadku
Ale teraz bardzi boje sie ze mam depresje gdyz boje sie ze sie zabije , caly czas lexe w lozku oprocz chodzenka do szkoly I na treningi I w weekend do dziewczyby to keze w lozku I czasem jest dobrze jest luz grams GRE a czasem przyjdzie mi mysl hej js tylko lexe mam depresje na bank popelnie samobojstwo Wogole to co robie nie ma sensu po co to ribie I odrazu Lek I smutek
Nie wiem czy to nerwica czy depresja

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Masz zwykłe myśli natrętne dotyczące popełnienienia samobójstwa, ja zmagałem się z nimi kilka miesięcy, przeplatały się one z innymi myślami na temat skrzywdzenia kogoś itd. Na forum w nagraniach DIvoVic masz wszystko wyjaśnione łącznie z Twoim przykładem, dlaczego tak a nie inaczej, więc zamiast w gre zacznij oglądać materiały bo jest tego sporo ale to klucz do wyjścia z nerwicy. Poniżej oglądnij najpierw istote lęku, a później myśli lękowe, następnie kolejne według uznania 
etap-1-istota-leku-t4245.html
etap-3-mysli-lekowe-t4330.html

etap-1-istota-leku-t4245.html
etap-3-mysli-lekowe-t4330.html
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Okej dzieki kretu a Jaki miales sposob na te mysli? I do tego tez wadzi mi to ze jak sobie pomysle o dziewczynie ze bedzie super ze z nia wyjde I tak dalej to odrazu jest mysl ze jej nie kocham I pojawia sie smutek ale ja czuje ze ja kocham chce z nia bardzo byc I to tez mnie boli ze chyba nerwica Jakos sie jej przyczepila
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Sposób na te myśli to ignorowanie ich, wyrobienie sobie do nich dystansu, ale żeby to zrobić trzeba poznać mechanizm nerwicowy, podałem Ci dwa linki, przesłuchaj uważnie.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Okej dzieki , ja juz tu przelecialem wszystko tak naprawde pierwsze 4 miesiace latwo mi sie ignorowalo wszystkie leki naprawde
Ale teraz jak doszly te przykre mysli
I jak ten syf sie uczepil mojej dziewczyny to zrobilo sie naprawde ciezko
Ale coz zyje sie dalej wazne ze sie staram , w koncu to minie, prawie pol roku z tym przezylem , to I dalejbedzie dobrze. I spelnie wszystkie marxenia dotyczace mojej dziewczyby I mojej kariery pilkarskiej bo wielu ludzi to mialo I wyszlo na prosta
Ale teraz jak doszly te przykre mysli
I jak ten syf sie uczepil mojej dziewczyny to zrobilo sie naprawde ciezko
Ale coz zyje sie dalej wazne ze sie staram , w koncu to minie, prawie pol roku z tym przezylem , to I dalejbedzie dobrze. I spelnie wszystkie marxenia dotyczace mojej dziewczyby I mojej kariery pilkarskiej bo wielu ludzi to mialo I wyszlo na prosta