Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Cześć

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
ODPOWIEDZ
MiłyCzłowiek
Zarejestrowany Użytkownik

26 września 2015, o 02:29

Jestem Michał.Moja historia choroby jest dość smutna i wstydliwa ale spróbuje ją opowiedzieć.
Od lat borykam nie z nerwicą natręctw i stanami depresyjnymi.Wieku 16 lat miałem dwie próby samobójcze pierwszy raz chciałem się powiesić drugi raz połknąłem dużą dawkę leków żeby się zabić.Zrobiłem to dlatego że byłem gnębiony szkole(już od podstawówki) w domu znęcał się nade mną psychicznie Tata(były alkoholik) potem doszedł brat(też miał problemy alkoholem) który tak samo znęcał się nade mną psychicznie ale też i fizycznie a choroba psychiczna była gwoździem do trumny.Po tym jak trafiłem do szpital z powodu przedawkowania leków(druga próba) po kilku dniach na detoksykacji zostałem przewieziony do stacjonarnej kliniki psychiatrycznej gdzie rozpocząłem nowe życie tam zapoznałem wielu przyjaciół którzy mi pomagali sądziłem że za niedługo się wyleczę i w końcu zaznam spokoju lecz po tym jak mnie wypisali trafiłem do miejsca którego nie chce opisywać bo przeżyłem tam piekło.
Po roku jak wypisałem się z tam tego miejsca(piekła) rozpocząłem swoje drugie życie powoli wychodziłem na prostą zakończyłem stare życie ale dręczą mnie natrętne myśli depresja i żal do siebie oto co się stało w przeszłości mimo ze wszystko zakończyłem.
Mam nadzieje że to forum pomoże mi się wyleczyć wrócić do normalności i spokojnego życia. ;)
Awatar użytkownika
jagaaga
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

26 września 2015, o 11:45

Cześć Mały Wielki Człowieku ! ;witajka

Bardzo ważna jest wola walki ( to nie walka, ale o tym przekonasz się czytając forum) a Ty ją masz, to 1 krok ku lepszemu :huh :huh :huh
Przede wszystkim musisz wiedzieć, że z tego da się wyjść :)
Czytaj arty, słuchaj nagrań, będzie dobrze :)))

:lov:
Potrzeba CZASU. Tyle czasu- ile POTRZEBA
Awatar użytkownika
stokrotka123

26 września 2015, o 12:03

Jesteś we wlasciwym miejscu i na pewno uzyskasz tu wsparcie :)
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Sami musimy się stać zmianą, do której dążymy w świecie.
Jeżeli raz się poddasz, to może stać się nawykiem. Nigdy się nie poddawaj.
War Machine
Odburzony i pomocny użytkownik

26 września 2015, o 15:16

Twoja historia nie jest wstydliwa jak sam to ująłeś,co więcej,jesteś w pewnym sensie gladiatorem,ponieważ mimo tylu doświadczeń,chcesz wrócić do lepszego życia,wielu na Twoim miejscu by się poddało,ale Ty walczysz,walcz dalej ;)
MiłyCzłowiek

26 września 2015, o 20:58

Dzięki czasami trudno jest mi walczyć z nerwicą wierze jednak że w końcu wygram.
Awatar użytkownika
Piotrek10

26 września 2015, o 21:05

Siemanko wojowniku :)! Powodzenia :)
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

30 września 2015, o 22:04

Ja się jeszcze nie przywitalam, masz bardzo miły nick, nie ma czego się tu wstydzić tu każdy ci służy dobra rada, tez tak miałam jak ty brat alkoholik ,ojczym to samo i ciągle znęcanie się? Rozumiem cie doskonale gdybyś chciał popisać to zapraszam na pw, pozdrawiam
COCO JUMBO I DO PRZODU
ODPOWIEDZ