Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cześć.
- 5aiL w1th M3
- Zarejestrowany Użytkownik
Z tej strony Adam, lat 18. Zmagam się z nerwicą od kilku ładnych lat, choć jestem jeszcze młody. Mam nadzieję, że z Wami będzie mi łatwiej. Forum obserwuję od pewnego czasu, a dziś założyłem konto, gdyż potrzebuję Waszej pomocy. Miło mi do Was dołączyć. Pozdrawiam gorąco, choć przy tej temperaturze...
- Ciasteczko
- Administrator
Witaj serdecznie na forum!
Nie nie gorąco nie pozdrawiaj!
Przydałoby się na powitanie rozdawać zimne napoje... 

Nie nie gorąco nie pozdrawiaj!

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
matkoo.. Ciasteczko... nie mogę patrzeć na to zdjęcie. Gdyby nie moja fagofobia to bym dosłownie wychlała tą szklankę cudownego orzeźwiającego cytrynowego nektaru. Na razie muszę się posiłkować małymi łyczkami soku z aloesu 

-
Witaj Adam:)
w gronie zawsze łatwiej
wyślijcie tych swoich celcjuszy do Anglii bardzo chętnie się pooopalam
A ciasteczko mi ochoty na taki zimny napoik narobiła że jutro nawet i w deszczową pogodę wychleje:))

w gronie zawsze łatwiej

- Ciasteczko
- Administrator
Haha, widzę, że lemoniada robi furorę! Na szczęście jest banalna w przygotowaniu, więc myślę, że wszyscy chętni dadzą radę ugasić pragnienie? 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.