Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cześć
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie, dawno nie zabierałem głosu na forum. Wracam do Was kiedy przestaje sobie radzić z życiem. Aktualnie borykam się z sensem życia. Jakby trochę sobie je poukładałem i myślę ze mam powody do zadowolenia, ale... Postanowiłem trochę zadbać o siebie i popracować nad sobą. Zapisałem się na siłownie aby poprawić sobie sylwetkę i samopoczucie. Postanowiłem rozpocząć naukę aby zdobyć jakieś wykształcenie. Teraz jestem po ogólniaku i pracuje w maku heh. Ale chcę w jakiś sposób to zmienic. Cały czas szukam tego co sprawiłoby mi radość. Obecnie pracuję na pół etatu, mam sporo czasu który spedzam w domu przed kompem albo przed telefonem i ogladam netfixa. Z jednej strony mam wszystko czego mi potrzeba i mam cel, ale z drugiej bardzo się męczę. Zwłaszcza w domu. Jestem singlem. Myślę sobie że gdybym znalazł sobie dziewczynę to wszystko by się zmieniło. Może to złudne ale tak mam. Myślę sobie że robię mało w stronę tego aby kogoś poznać, z drugiej strony próbowałem portali randkowych i parę razy się z kimś spotkałem. Jednak nic z tego nie wyszło. (piszę to co mi przychodzi do głowy i to co mnie teraz boli, może troche chaotycznie ale potrzebuję to z siebie wyrzucić) Większość czasu spędzam w domu przed komputerem i gram, kiedy nie gram to oglądam jakies seriale, kiedy nie oglądam to chodze po domu w tą i z powrotem i myslę co jest ze mną nie tak. Mam wrażenie że tracę czas. Chciałbym coś zmienić ale nie wiem co chcę zmienić. Jakby trochę kręcę się w kółko. Chciałbym z kimś pogadać, spotkac sie ale do kogo bym nie zadzwonil a to zajety a to coś. Tak podsumowując to wszystko co napisałem to moim problemem jest to że czuję się bardzo samotny. Niby mam tam jakis znajomych, jednego przyjaciela ale większosc czasu spędzam sam w domu. Ciężko mi trochę. Nie wiem moze to jakis kryzys ale wydaje mi sie ze życie zaczyna mnie przerastać. Każda kolejna godzina w domu to ból. Wiem użalam sie. Ale bardzo potrzebuje zeby o tym powiedziec. Dzięki
-
Czasy teraz nie są łatwe na nawiązywanie nowych znajomości- niż nawet to człowiekowi odbierają przede wszystkim oprócz grania i nic nie robienia zastanów się co mógłbyś robić co sprawiłoby ci radość a jednocześnie trochę rozwijało? Może choćby internetowe grupy zainteresowań a portale randkowe jak to mówią tam jest jeden książę na 1000 żab więc może warto jeszcze próbować
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Darku, wiem, że to marne pocieszenie, ale zawsze możesz tutaj wpaść, popisać, wygadać się, wyrzucić z siebie. Co do drugiej połówki, to nie poddawaj się! Mam bliskie mi osoby, które na skutek randek w internecie dziś są małżeństwami, także nie zniechęcaj się jedną czy drugą próbą 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Dzięki za odpowiedź, cieszę się że mogłem się wygadać, już mi lepiej.katarzynka pisze: ↑26 października 2020, o 00:37Witaj Darku, wiem, że to marne pocieszenie, ale zawsze możesz tutaj wpaść, popisać, wygadać się, wyrzucić z siebie. Co do drugiej połówki, to nie poddawaj się! Mam bliskie mi osoby, które na skutek randek w internecie dziś są małżeństwami, także nie zniechęcaj się jedną czy drugą próbą![]()