Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cześć
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nazywam się Oliwia, mam 18 lat i zdiagnozowana depresje, chociaz mysle, ze to raczej dwubiegunowka z uwagii na to, ze czasem przez dluzszy czas jestem nadaktywna i robie rzeczy, ktorych pozniej bardzo zaluje. Znajomi mowia, ze jestem pesymistka ale ja sama uwazam, ze.jestem raczej realistka. Interesuje sie podrozami, Stanami Zjednoczonymi, krajami skandynawskimi, jezykami i informatyka.
-
Siema. Strasznie młoda jesteś ;p. Opowiedz coś wiecej o sobie.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Oliwia, miło Cię widzieć 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Nie mam pojecia co wiecej moge o sobie powiedziec. Jestem zbyy zmienna. Dzisiaj jestem taka a jutro moge byc inna.Nerwyzestali pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 14:48Siema. Strasznie młoda jesteś ;p. Opowiedz coś wiecej o sobie.

-
Jakąś historię ;pLivCas pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 17:57Nie mam pojecia co wiecej moge o sobie powiedziec. Jestem zbyy zmienna. Dzisiaj jestem taka a jutro moge byc inna.Nerwyzestali pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 14:48Siema. Strasznie młoda jesteś ;p. Opowiedz coś wiecej o sobie.![]()
-
Wiec opowiem historie mojej choroby.LivCas pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 17:57Nie mam pojecia co wiecej moge o sobie powiedziec. Jestem zbyy zmienna. Dzisiaj jestem taka a jutro moge byc inna.Nerwyzestali pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 14:48Siema. Strasznie młoda jesteś ;p. Opowiedz coś wiecej o sobie.![]()
Jestem jak sinusoida - raz nie mam ochoty zyc i wszystko widze w szarych barwach a innym razem patrze na swiat przez rozowe okulary i nawiazuje przypadkowe znajomosci bedac przy tym najwieksza optymistka na swiecie, ktora odkryla sens zycia, ktorej energia bierze sie znikad. Chcialabym okreslic swoje cechy charakteru ale nie potrafie powiedziec czy jestem optymistka czy realistka ani czy jestem introwertyczka czy ekstrawertyczka. Mam wrazenie, ze w moim ciele zyja dwie osoby, z ktorych jedna ciagnie mnie do gory a ddruga na dno rozrywajac mnie przy tym na dwa kawalki.