Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Cytaty z życia wzięte.
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
"Uczucia, które w sobie nosisz, przyciągają dzień jutrzejszy.Lęk przyciąga lęk.Zmartwienie przyciąga zmartwienie.Nieszczęście przyciąga nieszczęście.Niezadowolenie przyciąga niezadowolenie.Ale także radość przyciąga radość.Szczęście przyciąga szczęście.Pokój przyciąga pokój.Wdzięczność przyciąga wdzięczność.Życzliwość przyciąga życzliwość.Miłość przyciąga miłość.Twoja praca toczy się wewnątrz.Aby zmienić świat musisz zmienić swoje wewnętrzne odczucia"
Praca wewnątrz, to poniekąd inwestycja na korzyści z zewnątrz i na odwrót
Praca wewnątrz, to poniekąd inwestycja na korzyści z zewnątrz i na odwrót

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
"Porównywanie się jest złodziejem radości"
Nic dobrego z porównywania się.Albo dojdziemy do pychy, myśląc, że jesteśmy lepsi od innych.Albo dojdziemy do braku miłości siebie, myśląc, że jesteśmy gorsi.
JESTEŚMY PO PROSTU INNI ;]
Nic dobrego z porównywania się.Albo dojdziemy do pychy, myśląc, że jesteśmy lepsi od innych.Albo dojdziemy do braku miłości siebie, myśląc, że jesteśmy gorsi.
JESTEŚMY PO PROSTU INNI ;]
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Boże, użycz mi pogody ducha,
abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
Bo kiedy wspieramy innych, to również wspieramy siebie. Bo kiedy pomagamy pokonywać trudności innym, to sami uczymy się czegoś nowego. Bo kto przewiezie innego człowieka na drugi brzeg, to sam też tam dopływa.
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- schanis22
Zmiany w życiu zacznij od siebie (i na sobie poprzestań). Zmiany w życiu zacznij od tego, aby wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
- schanis22
Wiem, że można spotkać przypadkową osobę i to właśnie ona będzie początkiem wielkich transformacji.