Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Cukrzyca a problemy z erekcją

Leki ziołowe, środki naturalne, witaminy i minerały.
Żywność/dieta.
ODPOWIEDZ
anatoj
Nowy Użytkownik

13 listopada 2024, o 10:00

Czy cukrzyca typu II może mieć jakieś wpływ na także na sferę związaną z libido? Na sferę związaną z doznaniami seksualnymi? Pytanie jak najbardziej poważne - chciałem się zapytać, jak to wygląda z waszej perspektywy?
Halec
Zarejestrowany Użytkownik

14 listopada 2024, o 11:05

Nie podajesz swojego wieku i stażu z cukrzycą. A to jest bardzo istotne. Uzupełnij swoje dane, będzie łatwiej rozmawiać.
U mnie swoje robi także wiek. Gołą pupę zgrabnej niewiasty której wiatr podwiał sukienkę, odbieram jako wrażenie estetyczne, a nie impuls pobudzenia. Cukrzyca dopadła mnie w późnym wieku, więc jej skutki trudno oddzielić od praw natury.
A i druga rzecz. Mężczyźni niezbyt chętnie chcą ujawniać swoje niedomogi w tym zakresie.
Taka to już nasza mentalność, że do grobowej deski chcemy być zawsze na topie. Zawsze mozna sie wspomoc czymś z L argininą. Takie suplementy są na pewno bezpieczniejsze niż suplementy z sildenafilem.
anatoj
Nowy Użytkownik

15 listopada 2024, o 14:02

Mam 36 lat. Cukrzycę mam od około 11 lat.
Halec
Zarejestrowany Użytkownik

18 listopada 2024, o 08:56

Cukrzyca może mieć tutaj istotne znaczenie, ale nie musi. Może taka Twoja uroda. Problem jest intymny - stąd trudno porozmawiać z kimś szczerze na ten temat.
Od siebie dodam, że jeżeli chodzi o jeżeli cierpisz na małe libido, to może potrzebne są Ci jakieś stymulatory, jakieś dodatkowe bodźce.
A próbowałeś jakiś środków wspomagających libido, doznania itd. Mam tutaj na myśli np Cum on...
anatoj
Nowy Użytkownik

18 listopada 2024, o 12:56

Z środków które stosowałem to sildenafil. Działał, ale podnosił mi też ciśnienie. Z innych to np permen - też coś tam działał, ale tani nie jest. Z tego co widzę, to ten cum on też nie należy do najtańszych. Codziennie trzeba go przyjmować? Można gdzieś o nim poczytać w aptekach?
Holdigreti
Nowy Użytkownik

19 listopada 2024, o 08:47

To jesteś jeszcze w wieku, kiedy nie powinieneś mieć problemów z tymi sprawami. A raczej nie powinny one być tak intensywne, aby móc normalnie funkcjonować w tej sferze. Może powinieneś zastanowić się nad zmianą diety, większą ilością ruchu.
Jeżeli chodzi o cum on to najlepiej postępować wg instrukcji i przyjmować codziennie. Do najtańszych nie należy, ale u mnie dobre efekty przyniósł jeżeli o to chodzi.
Dobry jest też penis complete. Stosuje się bardzo podobnie, rezultaty też są podobne.
ODPOWIEDZ