Ardiano K-ce pisze: ↑22 sierpnia 2017, o 16:56Najlepsze co możesz zrobić to podjąć ryzyko i sam się przekonać. Kazde z nas , może gadać coś innego a zdarzy się, że kilka osób, zgodzi się ze sobą. Pewnie pokierujesz się tym, co mówi większość bo tak ludzie działają. Skąd wiemy gdzie idziemy? bo ktoś zawsze nami kieruje. Dlatego musisz próbować wszystkich opcji. Jak chcesz wiedzieć co,jest prawdziwe to powiem ci wprost "miarą prawdy, jest skutwczność" Czyli im bardziej będzie coś skutkowało, będzie prawdziwe. Nauczyłem się obserwować własne myśli i jest to dla mnie skuteczne, więc jak najbardziej prawdziwie. Tak, ja ci polecam.
Co masz na myśli mówiąc podjąć ryzyko ? Według mnie i tak duże już podjąłem udałem się do specjalisty 4 różnych psychoterapeutów robię co mogę jest dobrze śpię już spokojnie całą noc mam kochajacą kobietę rzucilem nawet papierosy a jedyne czego oczekuje to spokój ducha który myślę że osiągnę z czasem.na psychoterapię dojeżdżam 100km w jedną stronę. Zwalczylem dd jedyne co to zostało mi napięcie i wsłuchiwanie się w siebie monitorowanie 24na dobę myśli kręcą się tylko wokół mojego samopoczucia... Delikatne uczucie lęku i brak pewności siebie .