Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

CIEPŁY MOCZ

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
martynka
Odważny i aktywny forumowicz

2 listopada 2019, o 22:31

:hehe: :dres: Piszę w tym dziale, ponieważ uważam, że dzisiaj walnęłam nerwicy w ryj. Najpierw rano leżąc sobie jeszcze w łóżku, obudziłam się cała zdrętwiała, ale co tam wiemy o co kaman więc leże dalej. Nagle podchodzi do mnie moja córka, siada mi na głowie, cuduje,fikołki tu tam siam,nagle czuję mega ciepło na ręce, myślę sobie dobra nerwica,dawaj więcej tej ciepłoty w dupie Cię mam. Wstaje, patrzę a moje dziecko nasikało mi na rękę 😂😂 a ja myślałam, że to objaw dd. 😂😂😂 rozwaliło mnie to. Potem pojechałam do rodziców, lęk w zenicie na maxa, odrealnienie takie, że pierdol.ca można dostać aż dziw, że go nie mam 😅 kołatania,mroczki i słabość ns maxa no poprostu piekło, myśli mówią zawracaj do domu szybko, a ja ostatkiem sił na trzecie piętro, siadam, atak paniki a ja ciul siedzę, nagle czuję ulgę, upragniony spokój. Ale to co dało mi popalić to moje. Jedyna droga, by z tego wyjść to spokój, pozwolić sobie na to umieranie kilka razy dziennie. Pozdrawiam lejmy ciepłym moczem na nerwicę!!!!
życie
Zarejestrowany Użytkownik

2 listopada 2019, o 23:38

Cudowny wpis :hehe:

Zastanawiam się tylko, dlaczego tyle lat na forum, a ty na tym etapie..... wcześniej myślałaś, że samo minie?
Lus

3 listopada 2019, o 05:39

Genialne, ciepły mocz!!!! :D Tak też twierdzę, że dzieci mają niesamowitą moc!
Vadim

3 listopada 2019, o 12:38

Córka dała Ci możliwość umierania przez dd 😃 fajna myśl ale to byśmy potrzebowali kogoś kto z nienacka na nas sika 😀 sam mam depersonalizacje i wiem że bym też bym tak zareagował.
ODPOWIEDZ