Dzień dobry,
Czytałem jakiś czas temu książkę/wywiad ze sportowcem Mamedem Khalidowem. Postać chyba dobrze znana i rozpoznawana. W wywiadzie Mamed zwierza się także ze swojej nerwicy ( w momencie udzielania wywiadu jeszcze ją odczuwa częściowo).
Tak mi się wydaje, że fakt iż osoba wydawać by się mogło silna psychicznie także może mieć problemy z nerwicą może komuś pomóc, dodać otuchy. Mi tak jakby się trochę lżej zrobiło z tą wiedzą, Może i innym też się zrobi. Pozdrawiam, wywiad polecam do przeczytania.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciekawostki z życia gwiazd...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A gdzie można znaleźć ten wywiad ? Z kiedy jest ? Chętnie obejrzę, przeczytam..szapiro pisze: ↑28 października 2018, o 12:17Dzień dobry,
Czytałem jakiś czas temu książkę/wywiad ze sportowcem Mamedem Khalidowem. Postać chyba dobrze znana i rozpoznawana. W wywiadzie Mamed zwierza się także ze swojej nerwicy ( w momencie udzielania wywiadu jeszcze ją odczuwa częściowo).
Tak mi się wydaje, że fakt iż osoba wydawać by się mogło silna psychicznie także może mieć problemy z nerwicą może komuś pomóc, dodać otuchy. Mi tak jakby się trochę lżej zrobiło z tą wiedzą, Może i innym też się zrobi. Pozdrawiam, wywiad polecam do przeczytania.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
To jest wywiad Mameda z pisarzem Szczepanem Twardochem. Generalnie to temat nerwicy nie jest głównym tematem tej książki. To tylko mały jej fragment.Klaudia55 pisze: ↑28 października 2018, o 12:30A gdzie można znaleźć ten wywiad ? Z kiedy jest ? Chętnie obejrzę, przeczytam..szapiro pisze: ↑28 października 2018, o 12:17Dzień dobry,
Tak mi się wydaje, że fakt iż osoba wydawać by się mogło silna psychicznie także może mieć problemy z nerwicą może komuś pomóc, dodać otuchy. Mi tak jakby się trochę lżej zrobiło z tą wiedzą, Może i innym też się zrobi. Pozdrawiam, wywiad polecam do przeczytania.![]()