Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

świąd ciała, palenie dziwne widzenie ?? nerwica

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
sylwiasempik
Zarejestrowany Użytkownik

26 października 2018, o 11:50

Witajcie mialam juz to kiedys , robilam badania ,i nic nie wyszlo niewiadomo co to więc zwalilam na nerwice. Teraz znów mam ten objaw, jakby mrowki łaskotały mnie po całym ciele drapie sie żyły jakby mnie palą w rękach, i takie dziwne uczucie lęk lub takie niedowidzenie słabośc ogolna ciężko się oddycha czy to może byc nerwica? , nawet w nocy sie drapie.cale dnie tak mam
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

28 października 2018, o 11:42

Ja też tak miałem, to na początek :)

Przy ostrych stanach nerwicowych, kiedy wszystko wydawało się zagrożeniem, wtedy ciało chciało mnie rozerwać, ale nie miało w którą stronę, bo wszędzie zagrożenie, którego nie było.Chyba wystarczy powiedzieć lekarzowi, aby dał na to lek lub spytać się czy to nie od leków może.A potem zdać się na niego i zobaczyć, co będzie.
ODPOWIEDZ