Witam,
Nerwice mam od małego ale tak naprawdę popalić dała mi od stycznia tego roku, chorób takich jak tak raczej nigdy sobie nie wmawiałem lecz zawsze wmawiałem sobie sytuację związane z wpadnieciem czegoś do ucha, oka, nosa. Dziś natomiast miała miejsce może śmieszna sytuacja ale dla mnie trochę straszna przy obcinaniu paznokci jeden odprysł i wpadł mi do nosa. I teraz chyba przez nerwice zaczęły mnie boleć płuca i zacząłem mieć dziwne uczucie w nosie.
I teraz dwa pytania:
Czy od takiego paznokcia w płucach, krtani mógłbym umrzeć czy coś w ten deseń czy raczej nic by mi nie było?
A jeśli by mi to tam utkwilo lekarze mieli by jak mi pomóc?
Wiem że to śmieszne ale proszę o odpowiedź :/
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciało obce w nosie.
-
- Gość
Paznokieć z nosa do płuc ,musiałby się dostać przez oskrzela czyli jest to nierealne.
Laryngolog powinien to obejrzeć.
Laryngolog powinien to obejrzeć.
-
- Gość
Podrażnienie i kaszel,wystarczy maleńki pyłek w oskrzelach i już mamy odruch kaszlu.
- zdravko
- Zarejestrowany Użytkownik
Wyplułbyś to po prostu razem z glutami, niemilowe żebyś to miał w płucach czy oskrzelach.
Ewentualnie kup sobie butelkę do opłukania nosa i sól fizjologiczną i zrób sobie irygację,to proste i zobaczysz jak działa nos przy okazji
.
Ewentualnie kup sobie butelkę do opłukania nosa i sól fizjologiczną i zrób sobie irygację,to proste i zobaczysz jak działa nos przy okazji