Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Ciało obce w nosie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kyrtap123
Odważny i aktywny forumowicz

26 czerwca 2018, o 02:22

Witam,
Nerwice mam od małego ale tak naprawdę popalić dała mi od stycznia tego roku, chorób takich jak tak raczej nigdy sobie nie wmawiałem lecz zawsze wmawiałem sobie sytuację związane z wpadnieciem czegoś do ucha, oka, nosa. Dziś natomiast miała miejsce może śmieszna sytuacja ale dla mnie trochę straszna przy obcinaniu paznokci jeden odprysł i wpadł mi do nosa. I teraz chyba przez nerwice zaczęły mnie boleć płuca i zacząłem mieć dziwne uczucie w nosie.
I teraz dwa pytania:
Czy od takiego paznokcia w płucach, krtani mógłbym umrzeć czy coś w ten deseń czy raczej nic by mi nie było?
A jeśli by mi to tam utkwilo lekarze mieli by jak mi pomóc?
Wiem że to śmieszne ale proszę o odpowiedź :/
usunietenaprosbe
Gość

26 czerwca 2018, o 04:55

Paznokieć z nosa do płuc ,musiałby się dostać przez oskrzela czyli jest to nierealne.
Laryngolog powinien to obejrzeć.
Awatar użytkownika
Kyrtap123
Odważny i aktywny forumowicz

26 czerwca 2018, o 11:50

A jakby był w oskrzelach to co by mi groziło?
usunietenaprosbe
Gość

26 czerwca 2018, o 16:28

Podrażnienie i kaszel,wystarczy maleńki pyłek w oskrzelach i już mamy odruch kaszlu.
Awatar użytkownika
zdravko
Zarejestrowany Użytkownik

26 czerwca 2018, o 16:39

Wyplułbyś to po prostu razem z glutami, niemilowe żebyś to miał w płucach czy oskrzelach.
Ewentualnie kup sobie butelkę do opłukania nosa i sól fizjologiczną i zrób sobie irygację,to proste i zobaczysz jak działa nos przy okazji ;) .
ewagos

26 czerwca 2018, o 20:05

A skąd wiesz ,że ci wpadło i niewypadło.Pewnie tak było, chyba ,że ugrzązł gdzieś w nosie ale to byś czuł i też by ci nic nie był :)
Awatar użytkownika
Mun

26 czerwca 2018, o 20:07

lekarze czasem zaszywają jakies narzedzia albo szmatę w brzuchu pacjenta przez 'przypadek' i ludzie żyją. Nie ma co sie martwic paznokciem.
Awatar użytkownika
Nipo
Dyżurny na forum Odważny VIP

26 czerwca 2018, o 20:15

Nie wkrecaj sobie takich głupot ;) a jak ktoś obgryza paznokcie i je zjada i co dzieje się coś od tego ?daj spokój nic Ci nie będzie ;)
ODPOWIEDZ