Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Chroniczne zmęczenie. Czy to normalne ? Marihuana DD

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
Awatar użytkownika
zbigniewcichyszelest
Zarejestrowany Użytkownik

21 lutego 2017, o 19:36

Nie palę zioła od 3 miesięcy. Postanowiłem zrobić sobie 90 dni przerwy. Zostały jeszcze 2 :D Tak samo jak ty, od tygodnia zacząłem odczuwać straszne zmęczenie. Wcześniej tak nie miałem, nawet jak spaliłem kilka blantów w 1 dzień. Nerwicę mam od ponad 2 lat, stany DD też towarzyszą mi przy tym, najgorsze co mogło być to przejarać to wszystko bez wiedzy o zaburzeniach. Za każdym razem myślałem, że umrę albo zaraz naprawdę coś zrobie sobie lub bliskim :D
Zamiast wierzyć nerwicy, uwierz w nerwicę :)
Awatar użytkownika
eiviss1204
Odburzony Wolontariusz Forum

21 lutego 2017, o 20:57

No ja tez tak mialam,moze inaczej jak palilam nie mialam stanow nerwicowych moze mialam ale nie zwracalam uwagi,ale nie bylo to to samo...
Ja sie dzis podnioslam bo trzeba zyc :) Musimy dac rade jakos pokonac te przypadlosc bo innego nie widze rozwiazania,ja mysle ze dam rade jak najszybciej sie ogarnac..
Najbardziej mnie meczy mysl o schizofrenii i to jest paskudna mysl,gdzies sie naczytalam ze tacy ludzie maja bujna wyobraznie ,a ja tez mam wyobraznie spora i snulam duzo marzen,tylko ja zajmuje sie artystycznymi rzeczami wiec ciezko byloby nie miec wyobrazni,ale jakos daje rade te mysli igrnowac bo wiem ze mnie zatrzymuja
Pij duzo zielonej herbaty,zeby sie troche wiesz oczyscic,ja jem tez duzo szpinaku ... Omega 3 itp

-- 21 lutego 2017, o 20:57 --
ziola wszlekiego typu na sen melisa jesli nie mozesz spac itp :) i Zycie z dnia na dzien
Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?

Obrazek Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
Awatar użytkownika
zbigniewcichyszelest
Zarejestrowany Użytkownik

28 lutego 2017, o 10:16

Schizofrenia się nie martwie, jak słysze czasami jakiś głos i się zastanawiam czy to prawdziwy czy omamy, to se myśle że prącie tam, i tak nerwica mnie już denerwuje tyle lat, że schizofrenia mi nie straszna. Schizofrenik nawet nie wie, że ją ma, żyje szczęśliwy, więc w mojej opinii jest to lepsze niż ciągła walka z zyciem, otoczeniem i lęk 24/7 :D
Zamiast wierzyć nerwicy, uwierz w nerwicę :)
Awatar użytkownika
eiviss1204
Odburzony Wolontariusz Forum

28 lutego 2017, o 14:43

Hhaha wiem,poznalam pare osob ze schozfrenia w moim zyciu,na pewno nie wygladali jak my :P
Wiecznie zaszczuci :Pspoceni od paniki i zleknieni nawet nie tym co widza tylko tym co pomysleli.
Dzis mialam omam przysenny Hinagogi,leze juz prawie sen,juz blogo sie robi pieknie.... I co odplywam i slysze zdanie i smiech w glowie,mowie sobie wow to taki Top omamow przysennych,ale zbagatelizowalam to i przeszlo :) Nie mamy schozofrenii,za bardzo sie kontrolujemy,szczegolnie to wyciagania tych rzeczy z mlodosci i z teraz,kontrola,tego czy cos piszczy,czy cos widzisz . Schizofrenik zyje tym i ja w koncu zaczelam to pojmowac :)

-- 28 lutego 2017, o 14:43 --
Zbigniew , ja tez mysle ze mialam kilka lat,ale bez atakow paniki ,nerwice narectw i nie zylo mi sie strasznie.
Poza tym ja jestem entuzjasta ( dlatego balam sie Chadu,zreszta kazdej choroby psychicznej co odbiera swiadomosc )
I wiem,ze da sie tego wyjsc :) CZasami cos od chlopakow wezme albo od Cisteczka i wiem ,ze to dziala :)
Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?

Obrazek Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
ODPOWIEDZ