Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Chcesz pisać na czacie? Przeczytaj regulamin i wpisz się.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Musisz poczekac na administratora luk moderatora nie byle kto moze dodawac na czat .
-- 30 lipca 2015, o 14:26 --
A no i o pińć złoty
-- 30 lipca 2015, o 14:26 --
A no i o pińć złoty

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Aa kurde chlopaki a ja zeby mnie wogole na to forum przyjeli to nie wiem dlaczego ale 3 tygodnie sie staralem codziennie wysylalem prosbe . Ciekawe kto mnie odrzucal . Ale przyjol mnie Victor
wkoncu . Juz myslalem ze bede musial jakies zberezne rzeczy robic zeby dostac wjazd 
-- 30 lipca 2015, o 14:35 --

-- 30 lipca 2015, o 14:35 --
Dobra dementuje to ze trzeba placic jakies pińć zlotych to tylko zart zeby ktos sobie nie pomyslal . Stronka calkowici za darmo freekoki89 pisze:a ja dyche płaciłem

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Mnie kazali wysłać kod do zdrapki Heyah za 50 zł, stargowałem do 38..
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
- Grześ
- Odważny i aktywny forumowicz
A mnie amin kazał wykupić cały zapas Liścia Damiana z jego prywatnego magazynu... zdzierstwo .
-- 30 lipca 2015, o 15:43 --
Oraz dodatkowo musiałem poddać się adopcji Divinowi i Ciasteczko . A paczka od wujka Zordona dalej nie przyszła. Smuteczek i tyle.
-- 30 lipca 2015, o 15:43 --
Oraz dodatkowo musiałem poddać się adopcji Divinowi i Ciasteczko . A paczka od wujka Zordona dalej nie przyszła. Smuteczek i tyle.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2015, o 15:51 przez Grześ, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
-
ale co wydzwonili 38 a 12 zeta ci odeslali pocztaJerry pisze:Mnie kazali wysłać kod do zdrapki Heyah za 50 zł, stargowałem do 38..

-
- Administrator
Proszę nie popędzać administracji szanownej, wszystkie prośby muszą nabrać mocy prawnej

-- czwartek, 30 lipca 2015, 20:22 --
No... nadszedł ten czas ten więc dodano

-- czwartek, 30 lipca 2015, 20:22 --
No... nadszedł ten czas ten więc dodano

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)