Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ceramika bolesławiec ceny
-
- Nowy Użytkownik
Cześć, oglądałam ostatnio wyroby z ceramiki bolesławieckiej i ceny mnie trochę zaskoczyły. Czy to normalne, że są takie wysokie? Chciałabym wiedzieć, czy rzeczywiście warto tyle wydać, czy może lepiej poszukać czegoś tańszego.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, ceny ceramiki bolesławieckiej faktycznie mogą wydawać się wysokie, ale to wynika z ręcznego zdobienia i jakości gliny. Każda sztuka jest unikalna, malowana ręcznie, co podnosi wartość. Ja mam kilka talerzy i filiżanek i uważam, że to inwestycja, bo są naprawdę solidne. Zdarza się, że można znaleźć coś w promocji, szczególnie w sklepach internetowych albo w czasie wyprzedaży w Bolesławcu https://andyceramika.pl/dzbanki Widziałam, ze sporo promocji ma ta pracownia. Jeśli chcesz mieć coś pięknego i oryginalnego, warto.