Witam raczej męską część forum,
jakiś czas temu miałem lęki o homoseksualizm (mimo wielu, wielu partnerek), po obejrzeniu filmików się uspokoiłem ale teraz mam inny problem. Zacząłem sobie wkręcać że może jestem wewnątrz kobietą - transwestytą.
Na którejś dawnej mojej terapii, gdy tłumaczyłem psychoterapeucie że nie czuję się męski, że czuje się gorszy od innych mężczyzn powiedział coś w stylu że może jestem kobietą (czy tam transwestytą). Wtedy mnie to przestraszyło, że tak powiedział i że mogłoby tak być i teraz przy lękach takie myśli wracają, że może właśnie jestem kobietą wewnątrz i stąd nerwica. Wyobrażam sobie, że to że nie byłem akceptowany przez ojca czy wyśmiewany przez niektóre dzieci w dzieciństwie wynikało z tego że byłem wewnątrz dziewczynką itd.
W życiu nie mam problemu z podejmowaniem decyzji, z uprawianiem męskich sportów, nie chcę też być kobietą ale po prostu z racji na przeszłość czuję gorszy od facetów i boję się że może wewnątrz jestem kobietą i muszę zmienić płeć.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak poczucia mękości
- jestemjakajestem
- Odważny i aktywny forumowicz
Witaj sydaje mi sieze to poprostu niska samoocena i brak pewności siebie.....nawpeno jestes facetem i to takim na 100%
, to sa tzw wkretki nerwicowe....
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Już Ty sobie nie wkrecaj glupot.
Ciągnie Cię do kobiet?
Jesteś na pewno typowym facetem a przy zaburzeniu pojawiają się takie właśnie min.wrzutki żeby Ci poprzekręcać troszkę w zyciu.
Analizy itp w tym temacie myślę że nie są potrzebne .
Ciągnie Cię do kobiet?
Jesteś na pewno typowym facetem a przy zaburzeniu pojawiają się takie właśnie min.wrzutki żeby Ci poprzekręcać troszkę w zyciu.
Analizy itp w tym temacie myślę że nie są potrzebne .
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nie pytaj się, bo widać, że to na tle nerwowym, jeszcze ktoś się tu doczepi i powie, że to dyskryminacja lęk przed byciem homoseksualistą ;p
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Niech i bedzie.W sumie różnie tu może być
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
- Świeżak na forum
Haha pamiętam, jak pod jednym filmikiem jakiś "równościowy wojownik" się rzucał do chłopaków za to, że tłumaczyli, że myśli o byciu homoseksualistą itd.mogą być tylko nerwicową wkrętką i twierdził, że to nietolerancyjne 

Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno