Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Brak ochoty na seks w związku

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
nataliaolczyk
Nowy Użytkownik

13 grudnia 2024, o 12:30

Jestem kilka lat w związku małżeńskim. O ile kiedyś praktycznie nie wychodziliśmy przez cały weekend z łóżka o tyle teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Czy to wynik zmniejszonego apetytu na sex? Mniejsze libido? Czym to tłumaczyć? Jak to u was wygląda?
Karol.swiderskii
Zarejestrowany Użytkownik

13 grudnia 2024, o 17:08

nataliaolczyk pisze:
13 grudnia 2024, o 12:30
Jestem kilka lat w związku małżeńskim. O ile kiedyś praktycznie nie wychodziliśmy przez cały weekend z łóżka o tyle teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Czy to wynik zmniejszonego apetytu na sex? Mniejsze libido? Czym to tłumaczyć? Jak to u was wygląda?

Podeślij mi swoje zdjęcie na priv To podyskutujemy o co może chodzić 😁
Kapetka

16 grudnia 2024, o 13:34

Nie sądzisz,że winna temu może być rutyna w małżeństwie? Powiem Ci,że ja również straciłam ochotę na seks tak po 2 latach i postanowiliśmy z mężem trochę zawalczyć. Zaczęliśmy częściej ze sobą gdzieś wychodzić. Spędzaliśmy więcej czasu. Sama kupiłam sobie elegancką bieliznę ;)
Może warto byłoby spróbować afrodyzjaków? Słyszałaś może o hiszpańskiej musze ?
nataliaolczyk
Nowy Użytkownik

18 grudnia 2024, o 09:39

Z bielizną już próbowałam... Ba kupiliśmy już sobie też gadżety erotyczne.

A ta hiszpańska mucha to co to takiego? Coś mi się o uszy obiło.
Awatar użytkownika
Plathon

19 grudnia 2024, o 00:47

Kantarydyna substancja niebezpieczna dla zdrowia. Dawniej stosowana u mężczyzn. Krople sprzedawane na Polskim rynku (w szczególności na portalach aukcyjnych) nie mają wiele wspólnego z Kantarydyną. Są to zazwyczaj suplementy i witaminy, które nie wpływają na płeć przeciwną, a kuszą ceną nieświadomych konsumentów.
Kapetka

19 grudnia 2024, o 09:37

Naprawdę o tym nie słyszałaś? Jest to jeden z najsłynniejszych afrodyzjaków. Wprawdzie opinie są różne. Niektórzy piszą,że nie działa, niektórzy,że działa.
Sama jednak wypróbowałam i muszę przyznać,ze u mnie na przykład bardzo podnosi libido. Środek nazywa się Sex Elixir i wkraplasz kropelkę do napoju podczas romantycznego wieczoru
ODPOWIEDZ