Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Brak ochoty na seks w związku
-
- Nowy Użytkownik
Jestem kilka lat w związku małżeńskim. O ile kiedyś praktycznie nie wychodziliśmy przez cały weekend z łóżka o tyle teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Czy to wynik zmniejszonego apetytu na sex? Mniejsze libido? Czym to tłumaczyć? Jak to u was wygląda?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
nataliaolczyk pisze: ↑13 grudnia 2024, o 12:30Jestem kilka lat w związku małżeńskim. O ile kiedyś praktycznie nie wychodziliśmy przez cały weekend z łóżka o tyle teraz coraz rzadziej dochodzi do zbliżeń. Czy to wynik zmniejszonego apetytu na sex? Mniejsze libido? Czym to tłumaczyć? Jak to u was wygląda?
Podeślij mi swoje zdjęcie na priv To podyskutujemy o co może chodzić
-
Nie sądzisz,że winna temu może być rutyna w małżeństwie? Powiem Ci,że ja również straciłam ochotę na seks tak po 2 latach i postanowiliśmy z mężem trochę zawalczyć. Zaczęliśmy częściej ze sobą gdzieś wychodzić. Spędzaliśmy więcej czasu. Sama kupiłam sobie elegancką bieliznę 
Może warto byłoby spróbować afrodyzjaków? Słyszałaś może o hiszpańskiej musze ?

Może warto byłoby spróbować afrodyzjaków? Słyszałaś może o hiszpańskiej musze ?
-
- Nowy Użytkownik
Z bielizną już próbowałam... Ba kupiliśmy już sobie też gadżety erotyczne.
A ta hiszpańska mucha to co to takiego? Coś mi się o uszy obiło.
A ta hiszpańska mucha to co to takiego? Coś mi się o uszy obiło.
- Plathon
Kantarydyna substancja niebezpieczna dla zdrowia. Dawniej stosowana u mężczyzn. Krople sprzedawane na Polskim rynku (w szczególności na portalach aukcyjnych) nie mają wiele wspólnego z Kantarydyną. Są to zazwyczaj suplementy i witaminy, które nie wpływają na płeć przeciwną, a kuszą ceną nieświadomych konsumentów.
-
Naprawdę o tym nie słyszałaś? Jest to jeden z najsłynniejszych afrodyzjaków. Wprawdzie opinie są różne. Niektórzy piszą,że nie działa, niektórzy,że działa.
Sama jednak wypróbowałam i muszę przyznać,ze u mnie na przykład bardzo podnosi libido. Środek nazywa się Sex Elixir i wkraplasz kropelkę do napoju podczas romantycznego wieczoru
Sama jednak wypróbowałam i muszę przyznać,ze u mnie na przykład bardzo podnosi libido. Środek nazywa się Sex Elixir i wkraplasz kropelkę do napoju podczas romantycznego wieczoru