Witam
Od jakiego czasu męczą mnie bóle żołądka, nierzadko mdłości. Zarzuca mi treść żołądka do gardła. Do tego dochodzi mega senność że mam problem z utrzymaniem głowy w pionie w ciągu dnia i czuje totalny brak siły. Nie jest to stan ciągły bo potrafie tak mieć miesiąc a potem np pół roku spokój.
Nie pisze tu bo obawiam się jakiegoś raka. Nic z tych rzeczy. Raczej przeszkadza mi to a nawet nie bardzo wiem do jakiego specjalisty sie z tym wybrać. Ale jest tu sporo osób i być może ktoś miał podobnie i może doszedł do przyczyny.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bóle żołądka mdłości senność i zmęczenie
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej, ja myśle, ze może zrób morfologię plus gastrolog, jeżeli Cie to uspokoi to zrzuć na nerwice i olewaj
mi się zrobił refluks właśnie od stresu nerwicowego. Jak się na Niego nakręciłam, to się obawiałam raków, a jak mi przeszło na inny objaw nerwicowy to już wiedziałam, ze nerwa