Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Bóle żołądka mdłości senność i zmęczenie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
SCF
Zarejestrowany Użytkownik

30 marca 2021, o 11:11

Witam
Od jakiego czasu męczą mnie bóle żołądka, nierzadko mdłości. Zarzuca mi treść żołądka do gardła. Do tego dochodzi mega senność że mam problem z utrzymaniem głowy w pionie w ciągu dnia i czuje totalny brak siły. Nie jest to stan ciągły bo potrafie tak mieć miesiąc a potem np pół roku spokój.
Nie pisze tu bo obawiam się jakiegoś raka. Nic z tych rzeczy. Raczej przeszkadza mi to a nawet nie bardzo wiem do jakiego specjalisty sie z tym wybrać. Ale jest tu sporo osób i być może ktoś miał podobnie i może doszedł do przyczyny.
szpagat
Odważny i aktywny forumowicz

30 marca 2021, o 11:23

Hej, ja myśle, ze może zrób morfologię plus gastrolog, jeżeli Cie to uspokoi to zrzuć na nerwice i olewaj :) mi się zrobił refluks właśnie od stresu nerwicowego. Jak się na Niego nakręciłam, to się obawiałam raków, a jak mi przeszło na inny objaw nerwicowy to już wiedziałam, ze nerwa :)
SCF

1 kwietnia 2021, o 08:07

Tak jak mówię to nie kwestia uspokojenia się bo nie obawiam się niczego poważnego. Raczej obstawiam za refluksem i wtedy leki przyniosą ulgę :)
Arya

7 kwietnia 2021, o 21:43

A jak wygląda Twoja dieta? Palisz papierosy? Pijesz kawę, zieloną herbatę?
F40.1
ODPOWIEDZ