Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
ból reki w stawie łokciowym
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wczoraj zaczeła mnie bolec lewa reka tak wstawie.W nocy ból sie nasilił,normalnie połakałam sie z bolu, ani ja zgiac ani wyprostowac.Zaraz matka ma mi przywiez jakas masc ale watpie czy pomoze na taki bol, ubrac sie nie mogam, wszystko robire jedna reko.Czy miał ktos cos podobnego?spodziewam sie ze to jakies zapalenie stawu i juz sie boje, czego a moze szpital 

- Celine Marie
Spokojnie,może zawiało Cię albo nadwyrężyłaś,skoro nigdzie sobie tego nie uszkodziłaś ,a ból jest sam z siebie to poczekaj kilka dni,wygrzej,oszczędzaj rękę,jak nie przejdzie to wtedy idź do lekarza
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
Predzej moze zawiało, bo tak wybiegam,nieraz z domu na chwile w cienkim sweterku a wiadomo jaka pogoda teraz a 20 tez juz nie mam.Ta reka była kiedys złamana włokciu ale to wiele lat temu i nigdy wczesniej mnie nie bolała.Nic nie moge zrobic,tylko jem