Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Boję się o siebie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć ludzie! Te myśli, trauma z dzieciństwa doprowadza, mnie do depresji, boję się, że w końcu będę chciała stąd odejść. Niedawno urodziłam dziecko, nie chcę zostawiac swojej rodziny, za bardzo ich kocham. Proszę Was o ogromne wsparcie, jesli ktos mial podobnie jak ja: czyli natretne mysli o zabijaniu, wbijaniu noza w brzuch i jesli udalo sie Wam wrocic do formy psychicznej, proszę odezwijcie się do mnie priv. Mam przepisane leki, ale boję sie ich tykac. Boje sie uzaleznienia, ze zmienia moja osobowosc, ze stane sie obojętna.
-
To są tylko i wyłącznie natrętne myśli. Poczytaj na temat tego. Tabletki na pewno obniżą Twój lęk, po to są... żeby pomagać
Nie bój się, bo to tylko lęk kieruje Tobą... Wiem, że to jest ciężkie i na pewno przechodzisz smutny okres w swoim życiu. Wszystko będzie dobrze...
Czy próbowałaś skontaktować się z psychologiem?
wiem jak wyglądają wizyty u psychiatry i to nie jest to samo uwierz mi 

Czy próbowałaś skontaktować się z psychologiem?

-
Byłam kilka razy, ale ja muszę przepracować swoją traume z dzieciństwa, bo przez te tłumione emocje doszło do tych mysli :/Yz125f pisze: ↑6 października 2019, o 20:24To są tylko i wyłącznie natrętne myśli. Poczytaj na temat tego. Tabletki na pewno obniżą Twój lęk, po to są... żeby pomagaćNie bój się, bo to tylko lęk kieruje Tobą... Wiem, że to jest ciężkie i na pewno przechodzisz smutny okres w swoim życiu. Wszystko będzie dobrze...
![]()
Czy próbowałaś skontaktować się z psychologiem?wiem jak wyglądają wizyty u psychiatry i to nie jest to samo uwierz mi
![]()
- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
To tylko myśli 
A od myśli do czynu daleko droga!
Odpalaj filmiki Divovica o natretnych myślach i działaj!

A od myśli do czynu daleko droga!
Odpalaj filmiki Divovica o natretnych myślach i działaj!
-
Psychiatra napisal, że z natretnymi myślami to pomoga tylko leki i psychoterapia. Ja bym chciała bez lekow spróbować. Podłamała mnie :/Yz125f pisze: ↑6 października 2019, o 20:24To są tylko i wyłącznie natrętne myśli. Poczytaj na temat tego. Tabletki na pewno obniżą Twój lęk, po to są... żeby pomagaćNie bój się, bo to tylko lęk kieruje Tobą... Wiem, że to jest ciężkie i na pewno przechodzisz smutny okres w swoim życiu. Wszystko będzie dobrze...
![]()
Czy próbowałaś skontaktować się z psychologiem?wiem jak wyglądają wizyty u psychiatry i to nie jest to samo uwierz mi
![]()
- Anushka
D*paZaburzenie pisze: ↑8 października 2019, o 16:02Psychiatra napisal, że z natretnymi myślami to pomoga tylko leki i psychoterapia. Ja bym chciała bez lekow spróbować. Podłamała mnie :/Yz125f pisze: ↑6 października 2019, o 20:24To są tylko i wyłącznie natrętne myśli. Poczytaj na temat tego. Tabletki na pewno obniżą Twój lęk, po to są... żeby pomagaćNie bój się, bo to tylko lęk kieruje Tobą... Wiem, że to jest ciężkie i na pewno przechodzisz smutny okres w swoim życiu. Wszystko będzie dobrze...
![]()
![]()

"Dziś jest jutrem, o które martwiłeś się wczoraj" [Gandhi]
"Nie bój się, bo wielkie oczy ma ten strach,
to tylko złudzenie, więc
uwierz w siebie tak pokonasz lęk
to, co chcesz tu i teraz dzieje się
śmiało płyń pod prąd
na nieodkryty ląd" [Nieodkryty ląd, M. Podulka]
"Nie bój się, bo wielkie oczy ma ten strach,
to tylko złudzenie, więc
uwierz w siebie tak pokonasz lęk
to, co chcesz tu i teraz dzieje się