Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Boję się że mam padaczke kolejny kryzys

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
nerwusk@92
Zarejestrowany Użytkownik

21 lutego 2019, o 10:46

Witajcie mysalam że juz powoli wychodzę z zaburzenia odstawilam leki jestem 3 miesiące bez nich. Mam jeszcze dużo skutków odstawiennych najgorszy razenie prądem mózgu i latanie oczu na boki. Wczoraj dostałam bardzo silnego ataku tak się tym nakrecilam telepalo mnie razilo mózg bałam się że dostanę padaczki po czym wystąpił silny ból głowy i drętwienie i znowu wylew... Chciałam już dzwonić po karetke 😑 poddalam się wzięłam benzo... Jestem w rozsypce nie chce wracać do leków, rok terapi myślałam że zmieniłam myślenie ale ja nadal tak bardzo się boję że coś mi jest i to przez lek który brałam że może uszkodził mi mózg i stąd mam te prądy i latające oczy. Wczoraj byłam u psyhiatry nie po cieszyla mnie wysłała do neurologa w sobotę idę prywatnie nie mam już sił jestem w dołku 😭
Awatar użytkownika
katarzynka
Dyżurny na forum Odważny VIP

21 lutego 2019, o 11:52

Witaj Kochana,

Nie miej w żadnym wypadku wyrzutów, że sięgnęłaś po benzo, walczyłaś, ale nie jesteś ze stali i masz prawo jak każdy do gorszych dni. Na pewno mocno Ci dokuczają jeszcze objawy odstawienne plus objawy nerwicy, które dzięki lekom dotychczas pozostawały niwelowane :friend:
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.

nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nerwusk@92
Zarejestrowany Użytkownik

21 lutego 2019, o 12:29

katarzynka pisze:
21 lutego 2019, o 11:52
Witaj Kochana,

Nie miej w żadnym wypadku wyrzutów, że sięgnęłaś po benzo, walczyłaś, ale nie jesteś ze stali i masz prawo jak każdy do gorszych dni. Na pewno mocno Ci dokuczają jeszcze objawy odstawienne plus objawy nerwicy, które dzięki lekom dotychczas pozostawały niwelowane :friend:
Tak dokładnie dopadl mnie kryzys dostałam okres wszystko na raz 😔przez tą odstawke i mnóstwo objawow wracam do starych schematów i ciągle zamartwiam się o swoje zdrowie nerwica wraca i boję się że mnie to rozlozy. Czuję się jakbym się cofnela totolanie do tylu ☹️
ODPOWIEDZ