Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Bezwład w ciele

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Niegazowany
Zarejestrowany Użytkownik

4 września 2018, o 14:42

Hejka!
Od kilku dni raz na jakiś czas mam dziwne uczucie wewej ręce i ogólnie po lewej stronie ciała, taki jakby bezwład ale jednak czuje wszystko. Jeśli coś trzymam w ręce to mam wrażenie jakbym nie czuł tego wagi i wgl jakby ręka była taka słaba. Czy ktoś z was miał takie objawy przy nerwicy?
Zalękniona25

4 września 2018, o 14:59

Niegazowany pisze:
4 września 2018, o 14:42
Hejka!
Od kilku dni raz na jakiś czas mam dziwne uczucie wewej ręce i ogólnie po lewej stronie ciała, taki jakby bezwład ale jednak czuje wszystko. Jeśli coś trzymam w ręce to mam wrażenie jakbym nie czuł tego wagi i wgl jakby ręka była taka słaba. Czy ktoś z was miał takie objawy przy nerwicy?
Ja! Im bardziej jestem zalękniona tym częściej to się zdarza.
życie

4 września 2018, o 16:01

Ja tak miałam przez około 4-5 miesięcy na początku nerwicy. Przeszło samo, bo nie nadawała temu wartości. Cały czas jakby zdrętwiała ręka i cały czas czułam ją. Jakby była cięższa 😀
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
Niegazowany

5 września 2018, o 18:57

Teraz dochodzi mi jeszcze mocna DP podczas tego, wgl jakbym nie czuł swojego ciała.. masakra
Niegazowany

8 września 2018, o 23:36

Normalnie ciągle mam uczucie, że ten dotyk jest jakiś inny. Czuje wszystko ale jakby słabiej, inaczej. Strasznie dziwne uczucie i w głowie bardzo mnie to denerwuje. Mieliście podobnie? Co robić
ODPOWIEDZ