Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Bezssennośc ,poradzcie bo mam juz dość

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
sylwiasempik
Zarejestrowany Użytkownik

11 września 2018, o 14:19

Niewiem czy to nowy objaw nerwicy , przeniosłam się z mężem do nowego mieszkania jestesmy na wynajmie. Od tego czasu, czyli miesiac nie mogę spać ,sen mi nie przychodzi, leże cala noc jak kłoda bywa ze rano jestem cała spocona,nie moge zamknąc powiek bo mi się otwieraja jakby takie natręctwo mam, czuję ze mam napięte ciało ,leki z melatonina nie pomagają, w dzień wo góle nie czuje sie senna , kto tak ma doradzcie bo zwariuje?
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

11 września 2018, o 17:14

Znam to,z tym,że ja jestem ciągle senna, a spać nie mogę,zn zasypiam ale po kilku godzinach się budzę,w ogóle w nowym miejscu masz prawo czuć się podenerwowana to i sen nie przychodzi .Czy masz odpowiednią ilość męczących zajęć w dzień? chodzisz na spacery? musisz się zmęczyć i dotlenić to przede wszystkim,wyciszenie i relaks przed snem też jest bardzo ważne ,a gdy to zawiedzie spróbuj minimalnej dawki czegoś na sen albo na rozluźnienie skoro łagodne leki i naturalne sposoby nie pomagają .
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
ODPOWIEDZ