Czemu nie? Daj sobie trochę więcej szczęścia. Ostatnią osobą, którą widzę przed zaśnięciem jestem również ja, więc mówię: “Dobrej nocy, Arleta kocham Cię . Dobrze się wyśpij i do zobaczenia rano!”
Możecie powiedzieć, że to głupiutkie, ale nie, to przekazywanie pozytywnej energii samym sobie. Idąc spać po prostu dobrze sobie życzcie. Nawet nie wiecie, jaka tkwi w tym moc.
Ci z was, którzy dobrze nie sypiają, lub mają koszmary senne, często wynika to z tego, że przed zaśnięciem zamęczacie się negatywnymi myślami, na przykład martwiąc się o miniony dzień. Kiedy nauczycie się choć trochę odpuszczania przeszłości i przyszłości, będziecie w stanie całkowicie odpuścić wszystko, co was spotkało danego dnia.
Kiedy kładziecie się spać, ilu z was pakuje się do łóżka w butach?

Proszę, nie zabierajcie tych butów ze sobą do łóżka: przeszłości i przyszłości. Kiedy bowiem odpuścicie cokolwiek się Wam przydarzyło w ciągu dnia i odpuścicie to, co może was spotkać jutro, to przynajmniej się porządnie wyśpicie. Wszystko to, czego się obawiałam nigdy nie nadeszło. Zwykle było inaczej. Ale czasem było znacznie lepiej. Ale nie da się przewidzieć przyszłości, więc zapomnijcie o tym i dobrze się wyśpijcie.