Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Beata Pawlikowska, Planeta dobrych myśli
- nierealna
- Ex Moderator
Ksiązki Pawliikowskiej są świetne
Ja również je polecam 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Właśnie czytam ,,W dżungli podswiadomości" i trochę się pogubiłam, bo jak odróżnić lękowe myśli od tego co podpowiada podświadomość?
Nie ukrywam, że trochę nakręcił mnie opis że autorka miała myśli dlaczego jest ze swoim facetem a i tak z nim była, a kiedy ktoś naprawdę kocha to nie ma potrzeby zadawać sobie takich pytań i się nad tym zastanawiać
Dla mnie, osoby która też nie ma pewności co do uczuć trochę się to gryzie...
Nie ukrywam, że trochę nakręcił mnie opis że autorka miała myśli dlaczego jest ze swoim facetem a i tak z nim była, a kiedy ktoś naprawdę kocha to nie ma potrzeby zadawać sobie takich pytań i się nad tym zastanawiać

,,W psychologii jest takie pojęcie „błysk” to jest moment kiedy człowiekowi w głowie się wszystko zmienia, kiedy nagle dociera do niego coś co było oczywiste od lat, ale teraz nabrało innego wymiaru."
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć
Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
— Jacek Walkiewicz / psycholog
Być może wszystko jest w porządku, ale trudno w to uwierzyć

Potykając się można zajść daleko, nie można tylko upaść i nie podnieść się
-
- Gość
Jeśli jesteś w zaburzeniu to nie czytaj takich książek ;pjusti2212 pisze:Właśnie czytam ,,W dżungli podswiadomości" i trochę się pogubiłam, bo jak odróżnić lękowe myśli od tego co podpowiada podświadomość?
Nie ukrywam, że trochę nakręcił mnie opis że autorka miała myśli dlaczego jest ze swoim facetem a i tak z nim była, a kiedy ktoś naprawdę kocha to nie ma potrzeby zadawać sobie takich pytań i się nad tym zastanawiać![]()