Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Atak paniki a odżywki

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Dandi88
Świeżak na forum

11 kwietnia 2016, o 20:58

Witam wszystkich,jestem tutaj nowy.proszę o pomoc o ocenienie tej sytuacji czy jest to nerwica lękowa czy o co tutaj chodzi.
Ćwiczyłem na siłowni dwa miesiące przyjmowałem spalacz tłuszczu oparty na kofeinie i do tego bcaa(aminokwasy).wszystko było pięknie chudłem do tego pare owa na dzień przyjemne pobudzenie plus stresująca praca.ale dawałem radę w pewnym momencie przestałem ćwiczyć i brać odzywki.poszedlem na imprezę zapaliłem marihuanę wyzwoliło to we mnie ogromny atak paniki pierwszym moim życiu.objawił sie tym że byłem okropnie przestraszony nigdy wcześniej nie czułem takiego strachu i rozbicia jeśli chodzi o fizyczne dolegliwości to ich nie było.od tamtej pory jest okropnie nerwowy miewam lęki i obawiam sie wszystkiego wydaje mi sie że świat jest zupełnie inny.czy to może być związane z tymi odzywkami ? Czy jednorazowe zapalenie marihuany mogło to wywołać było bardzo mocne.
Pozdrawiam
wojtas11
Zarejestrowany Użytkownik

12 kwietnia 2016, o 07:16

Witam.
Miałem identycznie jak piszesz tez zapalilem marihuanę i miałem straszy atak paniki. I teraz do tej pory borykam się z lękami, mam deja vu. Myślę że to nie odżywki wywołały u Ciebie ten stan tylko trawa.
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

12 kwietnia 2016, o 08:09

Bardzo możliwe że marihuana wywołała ten stan i dużo ludzi tak ma, moja rada to nie palić, ja kiedyś zapaliłam no bo jak tu nie spróbować mieszkając w Holandii, i powiedziałam że już nigdy nie zapale, jednym nic nie jest a drugim marihuana wogole nie służy.
COCO JUMBO I DO PRZODU
ODPOWIEDZ