Ma ona za zadanie powiedzieć nam czy chcemy na forum Zielony Przylądek, opisany w temacie tutaj:
zielony-przyladek-t6345.html
Tak czy Nie

Będzie trwała 5 dni.
Administracja nie glosuje.
Delphia pisze:Muszę szybko sprostować...ja tylko widziałam, że ktoś napisał na chacie naszym, że to fajny pomysł z tymi grami, a ktoś inny dopisał, że obstawa kurnika, to otwarci ludzie, z którymi da się dogadać...nic więcej w tym temacie nie wiem...Ja wiem tylko tyle, że przyszłam się tutaj odburzać...o ziołolecznictwie nie wiem nic, bo się tym nie interesuję...w ogrodzie sobie hoduję szałwię, mięte i inne zioła w pojęciu ogólnym. Zaczynam się troszkę gubić w tym wszystkim. Ja Bajko oczywiście widzę, że chcesz jak najlepiej, ale popłynąłeś z nurtem i wszystko zaczyna się przenikać...milion spraw na sekundę...tu spotkania jakieś, tu sprawa bramek na boiskach, tu jeszcze zioła...dla mnie to nie jest takie JUŻ...ja się wciąż odburzam i idę krok, po kroku...chcę widzieć jasno wytyczony cel, do którego będę stąpała kroczek, po kroczku...nie wnikam również w Twoją terapię...jednakże mam szczerą nadzieję, że nie zrezygnowałeś z leków, na rzecz jakiś liści...bo wtedy, to już nie mamy w ogóle o czym rozmawiać...tu nie jest kwestia zaburzenia, a choroby...ja Cię bardzo polubiłam i tym bardziej się tym martwię...więc jak pisałam...mam nadzieję, że jesteś rozsądny i jak każda osoba, która lek brać musi, jak np. sercowiec, czy astmatyk, tak mam nadzieję, że Ty swoje leki bierzesz....
Może wykazuje troskę o mnie i jest za skromna, bo to częściowo jest jej udział w rozmowach na skajpie i w grach. Jak w ogóle wpadła na taki trop, że można coś w tym gruncie zrobić. Może zechce sama o tym opowiedziećdarekp pisze:Delphia pisze:
nie bardzo