Victor pisze: ↑20 lipca 2017, o 20:50
User ale jak walka z nerwicą? Bo nie wiem o czym to nagranie ;p
To nagranie z samurajami Victor

(spokojnie nikt nie nagrywa bez twojej zgody xD), nie chodziło mi barrdziej zartem napisałem, że dla takich jak ja przydało by się nagranie czym jest walka z nerwicą etc.
A gdzie motywacja, dla idiotów jak ja

choć da się walkę z nerwicą, czy tam DD opisać w 3 słowach. Teoretycznie to wiem, ale zrobiłem sobie z tego konika i też to muszę ogarnąć.
Z wiedza u mnie jest to, że mój umysł jest nawet w DD szybki xD analityczy(fakt, że 20% mocy) i na ogół musiałbym oglądać nagranie nawet do połowy realizaować, nie kombinować, bo jak będe oglądał całe, to już gdzieś mogę dojść do blędnych wniosków, nie tego co było na początku. Czyli 'aaa błysk w głowie' dobra to tak i tak i tak tyle z tym muszę uważać, zawzse uważać musiałem, nawet bez zaburzenia, tylko to wtedy bylo odkrecalne w sekunde i widoczne jak na dłoni

i dlatego też nie lubie za dużo analizować tylko działać (taki konflikt) bo wiem czym to się kończy
No mi dobrze szło odburzanie, brak presji pomógł, a późnie poszedłem tak w brak presji, że został bym jakimś Rasta siedzącym na kamieniu jarającym trawę(taki obraz siebie miałem mimo, ze nie jaram) Widze ze chyba balans jest ważny xD