Chciałabym kupić sobie coś kwiatowego, eleganckiego ale jednocześnie trwałego.
Co polecicie w cenie do 100 zł?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ładny i trwały kobiecy zapach
-
- Nowy Użytkownik
Dwa zapachy:
Fly Hight mexx - zapach jest srednio trwały ale moim zdaniem przepiękny i idealny na lato
Love&Desire wersja damska w rózowej butelce - są to perfumy z feromonami ale powiem Ci,ze same z siebie są piękne, niby słodkie i kwiatowe a jednak mają w sobie tą świeżość. Poza tym jak na swoją cenę to mega dobrze się utrzymują......
Fly Hight mexx - zapach jest srednio trwały ale moim zdaniem przepiękny i idealny na lato
Love&Desire wersja damska w rózowej butelce - są to perfumy z feromonami ale powiem Ci,ze same z siebie są piękne, niby słodkie i kwiatowe a jednak mają w sobie tą świeżość. Poza tym jak na swoją cenę to mega dobrze się utrzymują......
-
- Nowy Użytkownik
Moim zdaniem coś w tym jednak jest. Przekonałam się o tym kilka razy. W pracy jak zebrałam za nie najwięcej komplementów ze wszystkich zapachów jakie miałam na sobie. No i ogólnie w kontaktach towarzyskich. Nie zależy mi tutaj na znalezieniu faceta bo już faceta mam, ale jednak ładny zapach znacznie polepsza postrzeganie nas przez drugą osobę. O czym w swoich książkach pisał Lew Starowicz (polecam o miłości, tam dokładnie opisane jest działanie feromonów). A i pisze tutaj nie o wersji premium w ciemnej butelce ale o wersji różowej w jasnej
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
To nie Wy pachniecie, a produkt który na sobie zastosowaliście. W sensie - każdy może tak pachnieć, to nie jest Wasz zapach. Niby oczywiste, ale jednak się cieszycie, gdy dostaniecie taki głupi komplement. Dla mnie jako skrajnego pragmatyka jest to zabawne
Sam nie używam perfum od chyba dekady, bo stwierdziłem, że nic od nikogo nie chce i dlaczego mam miło pachnieć dla innych ludzi (oczywiście nie śmierdzę, myję się). Zabawne tak na to spojrzeć 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
No właśnie czytałam o nich na innym forum (chyba wizażu z tego co pamiętam), no i dziewczyny sobie je zachwalały Ostatnio równiez zastanawiałam się czy sobie ich nie zamówić. Chociaż szkoda, ze faktycznie nie można ich dorwać w sklepie stacjonarnym.... Możesz w takim razie napisać mniej wiecej jaki jest to zapach?