Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

lęk idący od żoładka do serca

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kataraka
Odważny i aktywny forumowicz

27 września 2018, o 10:28

Hej,

Mam pytanie czy miał ktoś takie coś, że po posiłku czuje walące serce i pojawia się takie zmęczenie jakby a serce wali jak oszalałe? Uczucie ciężkości? Ciężkośc na żołądku i w głowie że nie ma się siły na nic? Prześladuje mnie to uczucie nie ma siły nawet ręka ruszyć czasami, brakuje lekkości.
betii
Zarejestrowany Użytkownik

27 września 2018, o 13:43

Hej ja to mam czasem.jak zjem to mnie siły opadają i serce wali
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
ODPOWIEDZ