Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

słaby, zmęczony po stresie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JohnnyEDM
Zarejestrowany Użytkownik

23 listopada 2015, o 17:39

Miałem dzisiaj egzamin to wiadome stresy były, po tym wszystkim czuje się przemęczony, osłabiony, aż do teraz to odczuwam, Chyba tak zawsze miałem przed zaburzeniem po stresach, ale nie zwracałem jakoś uwagi i po paru godzinach jak już odetchnąłem od tego to czułem się lepiej. Czy może tak być, czy po adrenalinie tak się człowiek przemęcza i osłabia?
Awatar użytkownika
justka
Zarejestrowany Użytkownik

23 listopada 2015, o 17:42

Oczywiście ze może tak być zresztą "normalny"człowiek przezywajacy stres tez to w jakiś sposób odreaguje bólem głowy czy tez czymś innym.takze spokojnie zrelaksuj sie teraz,odetchnij i powinno być ok;)
ODPOWIEDZ