Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
U mnie tez krok do tyłu.nie potrafię opisac tego prądu dreszczu takiego zawirowania w glowie z prądem noe wiem jak to opisać przy tym występuje taki lek mokre ręce i nogi.mam zachwianie równowagi przy tym.wogule lek przed zasnieciem przed polykaniem kontrola jest zle jestem mega zmęczona i nie wyspana do tego pierwszy raz ten objaw z Glowa i rozmyslanie bo piszecie ze trzeba badaniami wykluczyć inne choroby.atak paniki myślałam ze wylewu dostane raki ciągle prąd z rozpieraniem.czy ktos opisal by te uczucie prądu dla polepszenia samppoczucia.jestem wykończona.ale znajduje jakos sile dla synka dawno bym się juz posypala
- blanco
Masz otoczke umierania bo twoj umysl skojarzyl sobie mocne bicie serca z zagrozeniem, i umieraniem, mialam tak samo.mary63 pisze:Tak wiem, że miałam prawo się źle poczuć i to jest zrozumiałe. Tylko qurwa po co zaraz cała otoczka umierania.Spoko dam radę i teraz i pewnie jeszcze nie raz
Uspokajaczy nie biorę to była wyjątkowa sytuacja.
Wiesz jak z tego wyszłam? Mowilam do siebie w myslach: dawaj nerwico mocniejsze bicie serca, tylko na tyle cie stac? Dawaj mi ten zawal serca, niech umre, i wedy bylo wielkie buum i objawy sie nasilaly, ale pozniej pozniej byl spokoj i serce sie uspokojalo. Nawet nie wiesz jaka bylam szczesliwa jak juz sie uspokoiło.
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
martyna30 pisze:U mnie tez krok do tyłu.nie potrafię opisac tego prądu dreszczu takiego zawirowania w glowie z prądem noe wiem jak to opisać przy tym występuje taki lek mokre ręce i nogi.mam zachwianie równowagi przy tym.wogule lek przed zasnieciem przed polykaniem kontrola jest zle jestem mega zmęczona i nie wyspana do tego pierwszy raz ten objaw z Glowa i rozmyslanie bo piszecie ze trzeba badaniami wykluczyć inne choroby.atak paniki myślałam ze wylewu dostane raki ciągle prąd z rozpieraniem.czy ktos opisal by te uczucie prądu dla polepszenia samppoczucia.jestem wykończona.ale znajduje jakos sile dla synka dawno bym się juz posypala
a masz moze takie rozpychani głowy i skroni , jakby ktos ci pompował głowe pompka do tego rozpychanie uszów i zapychanie? zapomniałam dodać o pełnej głowie ,ciezkiej i prady przepływajace oraz uczucia goracej głowy jakbyś miała goraczke w głowie? no i co najwaznieszcze uczucie jakbys miała zwariowac taki lek w głowie przez głowe ?
strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie wiem po co?mary63 pisze:Tak wiem, że miałam prawo się źle poczuć i to jest zrozumiałe. Tylko qurwa po co zaraz cała otoczka umierania.Spoko dam radę i teraz i pewnie jeszcze nie raz
Uspokajaczy nie biorę to była wyjątkowa sytuacja.

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Administrator
No w sumie Jerry mogłeś 1 listopada a tak to taka lipa terminowa 
Na pocieszenie jednak napiszę, że jak byłem chory ostatnio to mi serce potykało
chociaz nie wiem czy cię to pocieszy ale ogólnie zyję 

Na pocieszenie jednak napiszę, że jak byłem chory ostatnio to mi serce potykało

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Jerry
Pewnie, że pociesza mnie to, że żyjesz
Tylko czy to ocali przed śmiercią 11 listopada? W ogóle to dobrze by było jeszcze miesięcznicę smoleńską zobaczyć bo krzyż ma wrócić przed pałac prezydencki. Tyle pieśni do odśpiewania i tyle modlitw do odmówienia...

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
-
- Administrator
No to teraz po tym co zarysowałeś na przyszłość to nie wiem czy sens żyć ogólnie
Chociaż zobaczyć bym to jednak chciał...aby pośmiać się ironicznie z tych wyborców, których najbardziej nabrali

Chociaż zobaczyć bym to jednak chciał...aby pośmiać się ironicznie z tych wyborców, których najbardziej nabrali

- Jerry
Zobaczyć i umrzeć ze śmiechu 

-
- Administrator
A nie!!! Mi sie przypomniało już, że ja mam zaplanowaną śmierć i potrzebuję do tego być starym 
Koleżanka mi ten pomysł podsunęła, czyli jak będę miał tak z 80 - tkę to wynajmę 20 letnią ślicznotkę, która rozebrana udusi mnie udami.
Więc trzeba wytrwać

Koleżanka mi ten pomysł podsunęła, czyli jak będę miał tak z 80 - tkę to wynajmę 20 letnią ślicznotkę, która rozebrana udusi mnie udami.
Więc trzeba wytrwać

- schanis22
Uwielbiam Cię JerryJerry pisze:Nie wiem po co?mary63 pisze:Tak wiem, że miałam prawo się źle poczuć i to jest zrozumiałe. Tylko qurwa po co zaraz cała otoczka umierania.Spoko dam radę i teraz i pewnie jeszcze nie raz
Uspokajaczy nie biorę to była wyjątkowa sytuacja.Też mam słabszy dzień, od 2 dni jestem chory, źle śpię przez zapchany nos, a dziś idąc do samochodu poczułem dziwne potknięcia serca. Nie raz tu o tym czytałem, ale tego nie miałem. Do dzisiaj
Nie przestraszyłem się, ale kuźwa całą drogę o tym myślałem. I o umieraniu też : ))) ale może do jutra pożyję. Szkoda byłoby umrzeć podczas święta :o

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- schanis22
Nie ma wyjscia Viktorze zawsze trzeba trwać w postanowieniu ! mi przez te wszystkie rozmyslania ostatnio przysiniło sie ze umrę jak bede miała 81 lat- tez mnie ten sen ucieszył , jeszcze nie planowałam śmierci ale tez postanowiłam że potrzebuję byc do tego stara bardzo stara ... stara jak świat ! ah jeszcze dodam ze moja babcia ma 80 lat i mowi że ona będzie jeszcze długo żyła a ja myślę ze naprawde tak bedzie ona to chyba ponad 100 lat pożyje , kurde wiecznie zdrowa nigdy po lekarzach nie latała bo mówi ze im nie wierzy - pisze o babci od strony mamy , bo od strony taty pisałam juz wczesniej to inna historia .Victor pisze:A nie!!! Mi sie przypomniało już, że ja mam zaplanowaną śmierć i potrzebuję do tego być starym
Więc trzeba wytrwać
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.