Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabsze dni wsparcie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć.. Od kilku dni dziwnie się czuje co chwile boje się czegoś innego wrócę opętania ze coś przyjdzie powykrzywia mnie zrobi krzywdę na łóżku, w ciągu dnia myśli jakie mam bezsensu życie w porównaniu z innymi i się boje ogólnie wszystkiego ale to nie tak ze nie mogę nic robi tylko natretne myśli i jakiś smutek... Jak sobie radzić... Cholernie męczące i mam iść do nowego psychologa bardzo się boje jej mówić o moich objawach..boje się ze coś mi poradzi czego nie będę chciała... Nie wiem jakiś lek przed nowym chyba
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Koalo, w gorszych chwilach wracaj do materiałów. Masz pewnie jakieś swoje ulubione. Pamiętaj, że to przejściowe, bo za kilka dni znów wróci lepsze samopoczucie. Musisz tylko zacisnąć zęby i przetrwać. Nie obawiaj się nowego psychologa, on już syszał więcej historii niż Ci się wydaje, dlatego podstawą terapii jest szczerość i otwartość. Powodzenia i uszy do góry 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.