Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
co zrobić kiedy odczuwasz nieuzasadniony lek po miesiacach spokoju wasze rady na uspokojenie sie
- debra.morgan
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
-
- Zarejestrowany Użytkownik
- Roxon
- Odważny i aktywny forumowicz
wiec tak np odczuwasz lek np ze wyskoczysz przez balkon przez co boisz sie unikasz balkonu pomysl to oczywiste ze jest lek zebys sie bal i nic nie zrobil lek jest twoim sprzymierzecem tak naprawde on ma byc bardziej rozkminiam skad taki napad sie bierze 

- Halka
- Odważny i aktywny forumowicz
Lęk jest sprzymierzeńcem bo boisz sie że wyskoczysz i na tej podstawie podsówa Ci że masz sie bać . Na podstawie złych przekonań i podczymywania tego lęku swoją uwagą i analizowania. W głowie ukazują sie obrazy , myśli itp... . To trzeba do skutku ćwiczyć , jeśli z balkonem przykład , to wyjść na niego , lęk wzrośnie , mogą obrazy sie pojawić , ale dalej siedzisz na nim i ryzykujesz , oglądasz barierke , płytki na nim , widok z niego , obrazy sie będą pchały i lęk że skaczesz i coś tam srośtam , no ale ok fizykryzyk , jednak stoje i nieskoczyłem , to tylko iluzja umysłu , podsówał taki lęk straszaka , tylko że masz jeszcze logike i pomimo uczucia jagby to była prawda , to nie jest . Prawdą rzeczywistością jest że stałeś na nim i nic sie niewydarzyło . Nie zapamiętuj tego jak wtedy czułeś , tylko suche fakty, byłem i przeżyłem , nic niezagraża. To odnosi sie podobnych sytuacji które straszą
-
-