Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zgadzacie sie ze mną ? :D
- aneczkaa19072000
- Zarejestrowany Użytkownik
No sieemanko wszystkim
powinnam sie uczyć ale dostałam weny i postanowiłam napisac
Moze komus pomoze ten post
Ogolnie chodzi mi o nerwice lękową dotyczącą związku , Twojego ukochanego (inaczej ROCD). Na to wspaniałe forum trafiłam około 2-3 miesiace temu , i jest to 2 lub 3 post mojego autorstwa
Słuchajcie !jeśli czujecie brak powiązania z partnerem , uczucie do innego chłopaka (swojego byłego , lub nawet przypadkowo poznanego) , chec bycia z nim itp lub brak miłości do swojego partnera i nie widzicie przyszłości z nim i co najwazniejsze NIE PODOBA WAM SIE TO WSZYSTKO -to znak ze to rocd a nie prawdziwa utrata miłości. Zmagam się z tym gównem od około poł roku . W grudniu zdradziłam chłopak, chcialam byc z innym . Szybko jednak wybaczył mi i rodzina namówiła mnie zebym do niego wrocila . Wtedy napewno tego chcialam bo gdybym nie chciala to bym sie o niego nie starala i nie walczyła i nie zostawiła tamteg. Teraz od 2 ms mam wrazenie ze nie chcialam wcale moze do niego wracac , ze powinnam byc z tamtym,ze chyba tamtego kocham itd :/ ALE ! wiem ze to tylko nerwica . Ciezko w to uwierzyc ale tak jest.Gdyby tak nie bylo, nie analizowałabym tego za kazdym razem.Dopiero teraz widze jak bardzo analizuje nawet np to:czy jak nie dalam tego chipsa chłopakowi to znaczy ze go nie kocham ? jak nie bylam zazdrosna to zanczy ze go nie kocham?Nie nudze sie bez niego to znaczy ze nie kocham ? i ciągłe pytania w glowie : "a jesli" "a co bedzie" "a moze " itp są objawem nerwicy. TO WSZYSTKO WYDAJE SIE REALNE ALE TO TYLKO NERWICA ! ILUZA
Moj pierwszy post był rozpaczliwy
a teraz mimo iz czasem jestem w kiepskiej formie , wierze ze poradze sobie z tą suką
nerwicą
. Kolejny dobry przykład , nerwica robi nam na złość i odwraca nasze dobre myśli . Ja od początku rocd myślałam "chce tylko jego i nie chce innego" wiec zrobila mi na złość i teraz mam wrzenie ze kocham swojego byłego kochanka . MEH. Czesto mysle i anazlizuje " ajesli to prawda ?" to nie jest prawda . Jezeli by to była prawda to bym to miała od poczatku rocd i bym sie tym nie przejmowala . A te mysli ze kocham byłeo byly i są kolejnym objawem
Wiec jezeli sie BOICIE ze kochacie kogos innego lub po prostu nie kochacie partnera, miejcie to w dupie
nie analizujcie
wiem ze to bedzie trudne
ja sama jeszcze analizuje i walcze z analizami ale bedzie lepiej
Wam kochani tez sie uda c: musicie uwierzyc i zaakceptowac ten stan. Zaakceptowac to ze moze dlugo potrwac , zalezy od nastawienia
ALe uda wam sie c: powodzenia i trzymajcie sie
pozdrawiam i buźka

"JEŻELI KTOŚ WYDAJE CI SIE NIE POTRZEBNY - TO NAPRAWDĘ GO POTRZEBUJESZ"
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Braaaawo Aniu! Dumna jestem z Twojego posta, z wniosków do jakich doszłaś i podpisuję się rękami i nogami! 
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- aneczkaa19072000
dziękuje Kasiu :* dużo dzieki Tobiekatarzynka pisze: ↑27 września 2018, o 20:18Braaaawo Aniu! Dumna jestem z Twojego posta, z wniosków do jakich doszłaś i podpisuję się rękami i nogami!![]()
"JEŻELI KTOŚ WYDAJE CI SIE NIE POTRZEBNY - TO NAPRAWDĘ GO POTRZEBUJESZ"
-
smutnazosia
hejka . Jestem tu nowa i mam dokładnie to samo co Ty . Twój chłopak o tym wie ze masz takie obawy ? może lepiej go zostawić i przemyśleć czy faktycznie to rocd a może niezdecydowanie. Dalej masz takie uczucie ?