Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zawiecha, zmuła i brak wczutki przy graniu,oglądaniu

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

11 września 2016, o 23:21

Siema, zawsze jak gram, oglądam coś to ciągle myśle o czymś innym a nigdy o tym co sie dzieje na monitorze albo np w pracy mam to samo, nie dość że w ogóle nie czuje klimatu gry i filmu to jeszcze mam taki zamulony i zawieszony łeb jakbym żył w głowie, nic po prostu nie czuje tylko jestem gdzieś indziej, jak się zacząć wczuwać bo brakuje mi tego xD
Euzebiusz
Zbanowany

12 września 2016, o 11:13

Normalka. Na tym właśnie polega "oś" derealizacji- odbieranie rzeczywistości jest niepełne i ograniczone-nie przeżywasz siebie i tego co Cię otacza w pełni, tylko wszelkie bodźce są jakby oddalone.
Ja też nie czuję poniedziałku, wtorku, środy, czwartku, weekend jeszcze czuję :haha: Nie czuję też klimatu ranka, popołudnia, czy wieczora- wszystko zlewa się w jedną bylejakość. Jest to normalny objaw.
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

12 września 2016, o 22:29

ta jakby ciągle trwał jeden dzień , przesrane xD
ODPOWIEDZ