Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zaburzenie miesiączkowania po lekach

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Emm
Nowy Użytkownik

15 sierpnia 2023, o 15:25

Kilka miesiecy temu przestałam brać leki na nerwice ( pregabalina, wenflaksyna, citabax niestety żadne z nich nic mi nie pomogly a tylko przytylam ok 6 kg w ciagu pół roku brania ) . Waga oczywiście zatrzymała sie w miejscu i nie moge wcale schudnac ( a nie biore leków juz 5 msc ) do tego spoznia mi sie okres co miesiac min. 4-5 dni .
Czy to możliwe zeby po tylu miesiacach bez lekow dalej utrzymywały sie skutki uboczne typu spowolniona przemiana materii i problemy z miesiaczka, ktora wcześniej byla regularna ? 'smuteq
Wuuu15
Nowy Użytkownik

15 sierpnia 2023, o 16:03

Emm, ja przytyłam przez półtora roku na lekach 17 kilo. Nie biorę nic od stycznia, a schudłam dopiero 3…. Także to smutne, ale normalne.
Co do okresu, na lekach miałam miesiączkę co 6 tygodni albo wcale, a do tego mlekotok. Dopiero po dwoch miesiącach od odstawienia leków odzyskałam miesiączki i powoli się regulują.
ODPOWIEDZ