Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zaburzenia funkcji poznawczych??

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Bartoszko12
Nowy Użytkownik

23 stycznia 2025, o 20:22

Witam , ogólnie dochodzę do siebie w nerwicy , leków nie doświadczam , jednak cały czas mózg pracuje jak we mgle . Czytam coś w necie czy przeglądam facebook i czytam inną słowo niż widzę , np. Zamiast ,,wychudzeni „ to ,,wybudzeni” na tej zasadzie . Czy ktoś ma może podobnie lub się z tym uporał ?Dodatkowo patrzę na godzien to zamiast pomyśleć , 17:20 to myślę siedemnaście dwadzieścia jak bym czytał cenę . Nie czuję lęku przed tym ale strasznie mnie to wkur*** . Mam tak ponad pół roku , nie wiem czy to mgła mózgowa czy co ?
ODPOWIEDZ