Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wzrok /Słuch Troche sie wszystko poprawiło:)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Arturek19970
Zarejestrowany Użytkownik

18 maja 2018, o 20:58

Heya , to znowu ja :))
Mianowicie mam pytanko na temat waszych doznac z wzrokiem od kilku dni pojawily mi sie
Iskierki jasnego koloru zawyczaj , plamy czarne koleczka, kropeczki jak szpilka
tez czarne juz nie wspomne o wijajacych sie nitkach bo to mialem i glupie wrazenie jak cos np pisze lub patrze na kogos oczy i oderwe wzrok z tej osoby widze czarne punkty albo jeszcze przez chwile cos na co patrzylem jak sie odwroce mieliscie tak?:) albo jak patrze na kogos oczy z odeglosci wydaja sie jak by to powiedziec czarne.-_-
-------------------------------
Druga opcja jest dziwny fakt ze pracuje w duzym hałasie mianowicie ruszne maszyny na hali no nie ma az takiej tragedi ale no jest glosno.
Jak kłade sie spac slysze takie szumy dolownie jak bym byl na hali piski trzaski.
Kolejnym elementen jest to ze sluchalem sobie ostatnio piosenki nastepnie wyszedlem z danego pomieszczenia i mialem wrazenie ze nadal ja slysze tzn no slyszalem ja w sumie dziwnie .-.-
A najlepsze to jest to ze wszystko minelo jak wrocilem do domu jak pojechalem znow za granice to znowu to samoo. Moze byc tak ze faktycznie praca na nocki daje w kosc?:)
Nelkalenka

1 czerwca 2018, o 23:23

Radze Ci chron sluch bo pozniej to nie przelewki,strasznie ciezko jest to wyleczyc.Ja mam to non stop i zrobilabym wszystko aby sie tego pozbyc...a mecze sie z tym juz wiele lat i jak na razie nic nie pomaga.Lepiej zapobiegac,bo pozniej czlowiek zaluje a moze byc juz za pozno...Choc przyczyn szumow usznych jest wiele....
Awatar użytkownika
eiviss1204
Odburzony Wolontariusz Forum

1 czerwca 2018, o 23:26

Ja mialam szumy uszne okolo 3 miesiace bez przerwy. Potem mi to przeszlo samo. Myślę że moment w którym bylam czyli ciezki stan lekowy mial na to wpływ :)
Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?

Obrazek Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
Awatar użytkownika
Adrian99

1 czerwca 2018, o 23:41

Arturek19970 pisze:
18 maja 2018, o 20:58
Heya , to znowu ja :))
Mianowicie mam pytanko na temat waszych doznac z wzrokiem od kilku dni pojawily mi sie
Iskierki jasnego koloru zawyczaj , plamy czarne koleczka, kropeczki jak szpilka
tez czarne juz nie wspomne o wijajacych sie nitkach bo to mialem i glupie wrazenie jak cos np pisze lub patrze na kogos oczy i oderwe wzrok z tej osoby widze czarne punkty albo jeszcze przez chwile cos na co patrzylem jak sie odwroce mieliscie tak?:) albo jak patrze na kogos oczy z odeglosci wydaja sie jak by to powiedziec czarne.-_-
-------------------------------
Druga opcja jest dziwny fakt ze pracuje w duzym hałasie mianowicie ruszne maszyny na hali no nie ma az takiej tragedi ale no jest glosno.
Jak kłade sie spac slysze takie szumy dolownie jak bym byl na hali piski trzaski.
Kolejnym elementen jest to ze sluchalem sobie ostatnio piosenki nastepnie wyszedlem z danego pomieszczenia i mialem wrazenie ze nadal ja slysze tzn no slyszalem ja w sumie dziwnie .-.-
A najlepsze to jest to ze wszystko minelo jak wrocilem do domu jak pojechalem znow za granice to znowu to samoo. Moze byc tak ze faktycznie praca na nocki daje w kosc?:)
Te plamki iskierki tez mam, a to odrywanie i zostawanie to mam tylko w nocy i nie zawsze. Szumy piski i atrakcje z uchem mialem ale mineły jak sie wyciszyłem i zaczalem srać na DD i lekowe mysli.
Nelkalenka

2 czerwca 2018, o 00:02

A czy jak mieliscie te szumy to czuliscie jakas zaleznosc pomiedzy napieciem miesni karku i twarzy a nasilaniem sie szumu?
Awatar użytkownika
Adrian99

2 czerwca 2018, o 00:10

Nelkalenka pisze:
A czy jak mieliscie te szumy to czuliscie jakas zaleznosc pomiedzy napieciem miesni karku i twarzy a nasilaniem sie szumu?
Raczej nie.
Nelkalenka

2 czerwca 2018, o 00:21

Adrian99 pisze:
2 czerwca 2018, o 00:10
Nelkalenka pisze:
Raczej nie.
Ok dzieki,bo ja wlasnie im wieksze napiecie miesni, tym wieksze szumy
Edyta 86

18 kwietnia 2020, o 12:14

eiviss1204 pisze:
1 czerwca 2018, o 23:26
Ja mialam szumy uszne okolo 3 miesiace bez przerwy. Potem mi to przeszlo samo. Myślę że moment w którym bylam czyli ciezki stan lekowy mial na to wpływ :)
Same Ci przeszły te szumy ? A piski też miałaś?
ODPOWIEDZ