Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wyrzuć z siebie COŚ
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Chyba nie tu pisze ale dziwnie się czuje po pływaniu buzi szałwią....
Pikawa mi wali jak głupia i jest mi tak gorąco że mam wrażenie że mam temp nie wiadomo ile.
Może uczulona jestem?
Pikawa mi wali jak głupia i jest mi tak gorąco że mam wrażenie że mam temp nie wiadomo ile.
Może uczulona jestem?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- rit
Hej, nie wkręcaj sobie nawet głupiej szałwii! Nie może Ci szkodzić wszystko co zrobisz, wyluzuj

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
Boże Ritka to jest paranoja.
Podejrzewam że jak jakiś czas temu przypadkiem przeczytałam że można być uczulonym na nią i mogą być takie reakcje.Ze arytmia i takie tam.
No i pewnie mi się podświadomie już uroiło
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To ja też wyrzucę z siebie parę rzeczy. Denerwuje mnie nerwica, bo chciałbym z dziewczyną normalnie spędzić czas bez żadnych nerwicowych rozmyślań. Chciałbym też normalnie spędzić czas sam ze sobą i wyluzować się wreszcie w pełni. A tak poza nerwicą to denerwuje mnie to, że jestem nieudacznikiem i nic nie osiągnąłem w swoim życiu, że zawsze byłem inny i gorszy od innych
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Nieudacznictwo i bycie gorszym od innych zależy tylko od kąta twojego postrzegania siebie.
Nie rozumiem, jak można być "gorszym od innych".To co ty, demonem jesteś, że w każdym względzie, w każdej rzeczy jesteś najgorszy.
Każdy ma wartość,, tylko nie każdy w tym samym co inni.
Nie rozumiem, jak można być "gorszym od innych".To co ty, demonem jesteś, że w każdym względzie, w każdej rzeczy jesteś najgorszy.
Każdy ma wartość,, tylko nie każdy w tym samym co inni.
-
-
Nie wierzę że we wszystkim
Jest nie jedna rzecz w której jesteś dobry ale tego nie znalazłeś jeszcze albo nie widzisz tego.....
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
-
Ja tak samo jestem antytalentem do wszystkiego. A gorszy od innych czułem się już od podstawówki i zawsze miałem wrażenie, że jestem inny. Może i znam się w miarę na paru rzeczach, ale co z tego skoro w życiu mi się to nie przyda. Pewnie gdyby nie rodzina i dziewczyna to bym już dawno się stoczył, bo czułbym, że nie mam po co się starać o cokolwiek
- dziwny123
Były takie rzeczy w przeszłości, ale już nie ma.
- dziwny123
Po prostu w drugiej połowie tamtego stażu trafiłem do takiego działu, gdzie głównie można przyczepić się o tempo pracy, ale pracowałem w takim pokoju, gdzie moje okropnie żałosne tempo nie było za bardzo widoczne.