Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wyrzuć z siebie COŚ

Być może miałeś jakieś nieciekawe przeżycia, traumę i chcesz to z siebie "wyrzucić"?
Albo nie znalazłeś dla siebie odpowiedniego działu i masz ochotę po prostu napisać o sobie?
Możesz to zrobić właśnie tutaj!

Rozmawiamy tu również o naszych możliwych predyspozycjach do zaburzeń, dorastaniu, dzieciństwie itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ayla
Zarejestrowany Użytkownik

3 września 2024, o 23:49

Emil988 pisze:
7 lipca 2024, o 06:15
Witajcie,
Jeśli mogę skorzystać.... To chętnie.
Wkurzają mnie moje problemy.....
Moje mandaty za nierozważną jazdę samochodem,
Moje niedotrzymane obietnice,
Moje często olewcze podejście do spraw ważnych i tych mniej ważnych,
Właśnie teraz wkurzam się również bo mi słuchawka bt plumka w uchu że low battery..... A nie chce mi się wstać żeby naładować.....
Wkurzam się bo nie spałem całą noc....
Wkurzam się bo cała noc rozmyślałem o tych swoich problemach z którymi sobie nie radzę.....
Wkurzam się bo potrzebuje pomocy a nikt mnie nie rozumie, albo nie chce mi pomóc.
Wkurzam się bo brakuje w moim życiu osoby która mogła by trzymać nade mną stałą dyscyplinę... Serio tego potrzebuje.... Czuję to nie od dziś.
Wkurzam się bo się wkurzam....
Niech ktoś mnie przytuli 😞😞😞😭😭😭
Przytulam ciepło i posyłam dużo dobrych myśli 🤗🤗🤗

Jakbyś chciał popisać na privie, o wszystkim i niczym, zarówno o problemach, jak i o drobnostkach, zakolegować się - pisz śmiało :)
Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dizedianate.com.pl

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz
Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje
Doceniaj to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś
Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale to od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec
Myśląc pozytywnie, przyciągasz pozytywne zdarzenia
Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre
only_ann_1991
Nowy Użytkownik

9 września 2024, o 00:50

Wyrzucam z siebie,że nie potrafię się za siebie wziąć, zacząć ćwiczyć tak jak kiedyś,chociaż wiem,że to była już rutyna,która wpływała na mnie świetnie (nie tylko na głowę,ale i na ciało,które teraz wygląda przez brak ćwiczeń dużo gorzej,bo przytyłam i przez to też źle się czuje - błędne koło)

Wyrzucam z siebie,że jak nikt nie widzi to zajadam stresy,a jak nie zajadam, to palę fajki... Byle nikt się nie przyczepił i nie komentował,że wróciłam do palenia albo za dużo jem...

Wyrzucam z siebie,że ciągle głowa jestem w pracy,chociaż racjonalnie rzecz biorąc wiem,że nie muszę, bo nic się tam nie dzieje i nie ma takiej potrzeby, do tego czuję się tam niedoceniona i ciągle chce pokazać,że powinni mnie docenić...

Wyrzucam z siebie,że wzięłam ślub, bo bałam się Ho odwołać na miesiąc czy dwa przed i liczyłam,że będzie lepiej,a porem wzięłam rozwód po 1,5 roku...
Leolena

12 grudnia 2024, o 18:01

Wyrzucam z siebie…
To, że cały czas martwię się tym czy dobrze coś zrobiłam, czy powiedziałam, czy nie okłamałam kogoś, czy wystarczająco dobrze się zachowałam.
Mam dość ciągłego analizowania i kontrolowania siebie. Chce odetchnąć i poczuć się wolna 🥺 tak bardzo tego pragnę a wydaje mi się to niemożliwe bo jednak ciągle są niepewności.
To, że zawsze chcę żeby każdy mnie lubił i cenił…
To, że jestem taka roztrzepana ze i dużo rzeczach nie pamiętam lub po prostu robię je źle…
To, że martwię się za bardzo tym co będzie,
To, że już nie wiem sama co jest dobre a co jest złe.
Ewula22

12 grudnia 2024, o 18:52

Witam jakie macie najgorsze objawy netwicy co wam najgorzej przeszkadza
Awatar użytkownika
Ayla

12 grudnia 2024, o 22:10

Co chcę z siebie wyrzucić?

To, że dobro zawsze zasługuje na dobro. A zło na zło. Nigdy nie można tego przeplatać. Inaczej jest chaos i wszystko się zlewa. A potem trudno odróżnić jedno od drugiego.

To, że zepsute osoby powinno się izolować od wartościowych. Żeby głupota i egoizm tych pierwszych nie wpływały na zdolności i samoocenę tych drugich.

To, że trzeba zawsze nazywać wszystko po imieniu. Podchodzić do wszystkiego i wszystkich realnie. Nie oszukiwać i nie okłamywać samego siebie tym, co jest nieprawdziwe i co nie ma prawa istnieć jako prawda.

I wiele innych kwestii...
Moje forum dla osób samotnych, lub nieśmiałych, lub pogubionych życiowo: www.dizedianate.com.pl

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz
Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje
Doceniaj to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś
Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale to od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec
Myśląc pozytywnie, przyciągasz pozytywne zdarzenia
Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre
ODPOWIEDZ