Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Być może miałeś jakieś nieciekawe przeżycia, traumę i chcesz to z siebie "wyrzucić"?
Albo nie znalazłeś dla siebie odpowiedniego działu i masz ochotę po prostu napisać o sobie?
Możesz to zrobić właśnie tutaj!
Rozmawiamy tu również o naszych możliwych predyspozycjach do zaburzeń, dorastaniu, dzieciństwie itp.
-
Furry
- Artystka Forum
5 marca 2018, o 16:49
Estersis pisze: ↑5 marca 2018, o 16:36
Wrocilam wlasnie z usg piersi...to kurde po cholere jakies torbiele sie robia i z czego to? Te co byly to nyly takie same ale jedna urosla sobie ima sie dobrze....Lekarz mowi zeby sie nie przejmowac bo to nic takiego i kontrola za pol roku..... Ale ta jedna sie powiekszyla noooo......stracha mam
Spokojnie

Gdyby to, że się powiększyła oznaczało coś złego, to lekarz z pewnością by o tym powiedział. Powiększyła się, ale to nic takiego. Zostaw to w spokoju, nie myśl o tym

Podstawowa zasada: pierdol to.
-
Estersis
- Odważny i aktywny forumowicz
5 marca 2018, o 16:53
Dzieki dziewczyny....czekam na terapie i siedze w aucie i mnie telepie.....dzieki Wam troche lepiej. Troche.
-
Iwona29
- Dyżurny na forum Odważny VIP
5 marca 2018, o 19:45
Ja to mam już dosyć wszystkiego.
Nie potrzebnie dziś się śmiałam w pracy.
Jeszcze powiedziałam dziewczynom że będę potem plakać
Mąż dzwonił że rozjebało nam rurę w łazience i woda się leje......myślałam że zawału dostanę.
Dzwoniłam do szefa że muszę się zwolnić wcześniej bo mam taką sytuację.
No ok pozwolił i oczywiście dziewuch się sfochały i z nerwe że ja nic tam nie zrobię przecież ....kobieta luźna w udach znieczulica- bo zostaną same w robocie 2 godz dłużej niż ja.

15km jechałam dosłownie 6min tak zapierdzielam ze stresu.
Zalana i teraz 3ba rozpierdzielic ściany żeby zrobić
Tak mnie tłucze w gardle i trzęsie że zaraz se coś chyba zrobię! No nie mam już siły.Caly czas męka bo coś się stanie...dosyć mam.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz

Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"

✌
-
usunietenaprosbe
- Gość
5 marca 2018, o 20:21
Zimno mi,zrobiły mi się odciski na podeszwach i nie mam się z kim poprzytulać
a poprzytulałbym się bardzo bo mi zimno

-
nat
- Zarejestrowany Użytkownik
7 marca 2018, o 18:32
Mąż kupił mi kwiaty nie takie jak lubię, i przykro mi bo od kilku lat mowie, że ich nie lubię a On zawsze kupuje takie same. Tak się zdenerwowałam, że ukradkiem płakałam 15 min w łazience. Bo przecież jeśli mnie nie słucha w takich kwestiach to chyba w ogóle nic sobie nie robi z tego co mówię. Ot moja tragedia na dziś. Kiedyś bym się cieszyła ze wszystkiego, a teraz co by nie zrobił tego źle.
-
rit
8 marca 2018, o 18:16
eyeswithoutaface pisze: ↑5 marca 2018, o 16:17
rit pisze: ↑5 marca 2018, o 16:03
Wiem, że tak naprawdę od nikogo nie uzyskam żadnej rady, ale ciężko mi na sercu

W usg ostatnio wyszło coś nie tak z ciążą i czekam na wyniki badań. Siedzę jak na bombie, wykańczam się nerwowo. Lekarze mnie nastraszyli jak cholera i teraz myślę tylko o tym, że nienawidzę swojego życia- non stop coś złego się w nim dzieję. Teraz nie dość, że dziecka nie chciałam, to jeśli okaże się chore to... Nie dam rady
Kochana, na razie jeszcze nic nie wiadomo. Spróbuj się uspokoić

Powiem Ci tylko, że mojej koleżance ostatnio zdiagnozowano ciąże pozamaciczna i skierowano na usunięcie. Poszła na zabieg ale lekarza coś tknelo i zrobił kolejne usg. Okazało się że zdrowe dziecko i prawidłowa ciąża...

Wiem że to nie to samo i domyślam się że przeżywasz katusze teraz, ale po prostu nie nastawiaj się na złe wieści, bo rownie dobrze możesz dostać dobre. Ściskam
Wyniki wyszły dobrze

dzięki za dobre słowo. Następnym razem chyba powiem ginekolog, żeby wstrzymała się z takim straszeniem, bo mam nerwice i zejdę na zawał jak mi tak znowu odwali..

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
eyeswithoutaface
- Moderator
8 marca 2018, o 18:49
rit pisze: ↑8 marca 2018, o 18:16

W usg ostatnio wyszło coś nie tak z ciążą i czekam na wyniki badań. Siedzę jak na bombie, wykańczam się nerwowo. Lekarze mnie nastraszyli jak cholera i teraz myślę tylko o tym, że nienawidzę swojego życia- non stop coś złego się w nim dzieję. Teraz nie dość, że dziecka nie chciałam, to jeśli okaże się chore to... Nie dam rady

Powiem Ci tylko, że mojej koleżance ostatnio zdiagnozowano ciąże pozamaciczna i skierowano na usunięcie. Poszła na zabieg ale lekarza coś tknelo i zrobił kolejne usg. Okazało się że zdrowe dziecko i prawidłowa ciąża...

Wiem że to nie to samo i domyślam się że przeżywasz katusze teraz, ale po prostu nie nastawiaj się na złe wieści, bo rownie dobrze możesz dostać dobre. Ściskam
Wyniki wyszły dobrze

dzięki za dobre słowo. Następnym razem chyba powiem ginekolog, żeby wstrzymała się z takim straszeniem, bo mam nerwice i zejdę na zawał jak mi tak znowu odwali..
Zajebiscie!!! Cieszę się bardzo i ściskam mocno

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
Sine
- Odburzony i pomocny użytkownik
8 marca 2018, o 20:27
-Wkurza mnie, ze w pracy ostatnio dosyć często mam mało roboty i przez to wchodzę za bardzo w rozmyślanie

- wkurza mnie, ze mam nerwice i nie mogę jeszcze zajść w ciąże by urodzić syna
- wkurza mnie, ze się za bardzo stresuje ostatnio
- wkurza mnie, ze ostatnio mam deficyt budżetowy przez to, ze chodzę co tydzień do psychoterapeuty i zostawiam mu miesięcznie majątek a on mi się chwali ze zamierza wybudować dom

- wkurza mnie, ze jestem leniem

Możesz mieć albo wymówki albo rozwiązania, ale nie możesz mieć ich obu naraz.
-
Iwona29
8 marca 2018, o 20:38
rit pisze: ↑8 marca 2018, o 18:16

Wyniki wyszły dobrze

Dobra nowina

.Oby dalej było jak 3ba.
Pozdrawiam Cię gorąco i tulę

Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"

✌
-
Iwona29
12 marca 2018, o 16:13
Powiem Wam że mam doła lekkiego z powodu wczorajszego dnia

Miałam tyle dni przepięknych bez nerwy co pisałam.Wogole chciało mi się pisać i żartować na chat.....A dziś ? Dziś jest dupa....
Mam do siebie żal że wczoraj wieczorem dałam się wciągnąć w objawy nerwy.
Po prostu jak dziecko wdałam się w konflikt na sam wieczór. I mimo że dzień był udany ja się poddałam.
Nie mogę sobie wydarowac tego.Moze jutro mi przejdzie.
Ale dziękuję Wam za pomoc.Naprawde dziękuję za olśnienie mnie

kochani.

Jak nie Ty to kto.

✌
-
eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
12 marca 2018, o 16:30
Iwona29 pisze: ↑12 marca 2018, o 16:13

Miałam tyle dni przepięknych bez nerwy co pisałam.Wogole chciało mi się pisać i żartować na chat.....A dziś ? Dziś jest dupa....
Po prostu jak dziecko wdałam się w konflikt na sam wieczór. I mimo że dzień był udany ja się poddałam.

kochani.
Musisz miec wyrozumienie dla Siebie a nie miec do siebie zal. To jest czescia akceptacji bo narazie to jest ta kontrola. Wkrecilas sie to sie wkrecilas i tyle czasami tak sie zdarza i nie miej do siebie o to zalu, bo w nerwicy tak wlasnie jest jedna wielka sinusoida

Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?
Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
-
Kataraka
- Odważny i aktywny forumowicz
12 marca 2018, o 16:44
czuję wkurwienie na zaburzenie...na myśli...wkurwienie i złość !!!!!
-
Iwona29
12 marca 2018, o 16:51
Jeszcze teraz wzięło mnie na oglądanie zdjęć na fejsie i wpadł mi filmik z wesela mojego od siostry sklechconego na pamiątkę....popatrzyłam, posłuchalam tej piosenki i przypomniałam sobie jak mogę być szczęśliwa że mam w sumie to co mam
Łzy mi spłynęly i poczułam się lepiej...
Mimo bycia zaburzonym można być szczęśliwym.Moze jest to w głębi ale wyjdzie i na zewnątrz ten stan.
Wiem to.

Jak nie Ty to kto.

✌
-
Iwona29
12 marca 2018, o 16:54
eiviss1204 pisze: ↑12 marca 2018, o 16:30
Iwona29 pisze: ↑12 marca 2018, o 16:13

kochani.
Musisz miec wyrozumienie dla Siebie a nie miec do siebie zal. To jest czescia akceptacji bo narazie to jest ta kontrola. Wkrecilas sie to sie wkrecilas i tyle czasami tak sie zdarza i nie miej do siebie o to zalu, bo w nerwicy tak wlasnie jest jedna wielka sinusoida
W sumie masz racje.W końcu wiesz co mówisz.
Ja dopiero szukam tej drogi.Dobrej drogi.
Wiem że jest gdzieś blisko tylko muszę pójść w tym kierunku co 3ba.Myslenie muszę zmienić tak konkretnie.

Jak nie Ty to kto.

✌
-
Iwona29
12 marca 2018, o 16:57
Kataraka pisze: ↑12 marca 2018, o 16:44
czuję wkurwienie na zaburzenie...na myśli...wkurwienie i złość !!!!!
To Ci nic nie da...widzisz ja wczoraj się dałam omotać nerwie.Tej cholernej manipulantce i zbłądzilam a było ok.
Żal miałam do dziś i leki mam.ale jak to koleżanka wyżej mówi .....nic to nie da.Nie trzeba rozdrapywać tego...Ja to tak ujmę.

Jak nie Ty to kto.

✌