Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
-
wlodar
- Zarejestrowany Użytkownik
2 grudnia 2015, o 17:00
Witam wszystkich serdecznie. Odnalazłem tę stronę z potrzeby mojego stanu, gdyż po latach wróciły mi natrętne myśli. Oczywiście w momencie, kiedy w moim życiu zaczęło być obiektywnie dobrze natręty dały o sobie znać. Paradoksalnie po wielu latach, kiedy męczyłem się obiektywnie w toksycznym związku natrętów nie było, bo były problemy realne. Teraz mnie dopadło i to konkretnie. Uświadomiłem sobie, że wiele lat nie szukałem podobnych stron(chyba jakieś 10 lat

). Jednak stwierdzam, że jest to świetne źródło pomocnej wiedzy. Naprawdę nigdy jeszcze nie spotkałem tak wyczerpującego kompendium wiedzy w tym zakresie, a zmagam się z problemem już 17 lat. Wciąż mam nadzieję, że w końcu go pokonam. Chylę czoła przed twórcami tej strony i administratorami. Pozdrawiam wszystkich

-
ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
2 grudnia 2015, o 17:07
Witaj na forum

Tylko wiedze powoli przyswajaj i z wyrozumieniem!

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p